A murit câștigătorul premiului uriaş de 3,8 milioane de euro la Loto. Câștigul i-a adus doar nenorociri

Ultima actualizare:

În anul 2008, ieșeanul Mihai Cazacu a ajuns celebru după ce a câștigat fabuloasa sumă de 3,8 milioane de euro la Loto 6 din 49. Din păcate, premiul ce ar fi trebuit să fie o bucurie și să-i asigure un trai destul de confortabil pe termen lung, i-a adus numai nenorociri. Bărbatul din Iași a murit după ce şi-a pierdut toţi banii.

Milionarul de la Loto, Mihai Cazacu, s-a stins din viață / Foto: Arhiva Click!
Milionarul de la Loto, Mihai Cazacu, s-a stins din viață / Foto: Arhiva Click!

Mihai Cazacu a devenit milionar în euro după ce a câştigat la Loto 6/49. El a nimerit cele şase numere noroase în 2008, atunci când în conturi i-au intrat 3.8 milioane de euro, devenind destul de celebru la acea vreme în România. Bărbatul din Iași s-a stins din viață miercuri, 20 septembrie 2023, la vârsta de 51 de ani, la Constanța, unde avea contracte pentru realizarea unor lucrări de construcții. Se pare că decesul a survenit în urma unui stop cardiac. El pierduse toți banii câștigați în anul 2008 și a fost condamnat și la închisoare după ce a săvârșit mai multe fărădelegi.

Milionarul a avut parte numai de belele după câștig

Astfel, după marele câștig la Loto 6/69, Mihai Cazacu a avut parte numai de belele. A pierdut o mare parte din sumă în urma unor investiţii neinspirate, a fost condamnat pentru o bătaie cu interlopi, cercetat pentru evaziune fiscală şi conducere cu alcoolemie, și a fost bătut din cauza unor presupuse datorii.

În anul 2013, a avut probleme cu oamenii legii, după ce a fost prins băut la volan și a refuzat să sufle în „fiolă”, recunoscând ulterior că a consumat alcool. Avea o alcoolemie de 2,65 mg/l alcool pur în sânge. De asemenea, a avut mai multe firme care au fost implicate într-o rețea de evaziune fiscală, așa că, în anul 2019, Autoritatea Fiscală l-a băgat în procedura de insolvență. Rețeaua de evaziune fiscală a fost descoperită după ce firma de construcții deținută de milionarul Mihai Cazacu a fost controlată de ANAF, potrivit informațiilor oferite de bzi.ro.

În ultimii ani, afaceristul intrase pe un făgaş mai bun odată cu deschiderea unei noi afaceri care a înregistrat profit. Însă nu a mai ajuns să se bucure pe deplin de el, întrucât a decedat la doar 51 de ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net