„Prietenii mei sunt cei mai mari duşmani!” Ce s-a ales de românul care a câștigat 11 milioane de euro la Loto 6/49

Ultima actualizare:

Îl mai țineți minte pe Iulian Constandachi, românul care acum 14 ani a câștigat 11 milioane de euro la Loto 6/49? Ei bine, iată ce s-a ales acum de el și cum o mai duce. Se pare că bărbatul a avut parte de unele provocări în tot acest timp.

Ce s-a ales de românul care a câștigat 11 milioane de euro la Loto 6/49
Ce s-a ales de românul care a câștigat 11 milioane de euro la Loto 6/49

Cum o mai duce Iulian Constandachi, românul care a câștigat o avere la loto

În vara anului 2009, destinul i-a surâs lui Iulian Constandachi, atunci când a câștiga premiul cel mare la Loto 6/49. Cu o sumă impresionantă de 11 milioane de euro în cont, românul care până atunci a lucrat ca pompier, și-a reevaluat toată viața și s-a apucat de afaceri. Pentru a-și asigura confortul propriu, Constandachi și-a ridicat o vila impresionantă și și-a cumpărat trei bolizi de lux. 

Bărbatul noroc și-a ridicat o pitorească pensiune pe litoralul românesc, la 2 Mai, chiar lângă căsuța pe care o deținea sora sa și pe care o închiria în timpul verii. Constandachi a fost jefuit însă de un vecin, dar asta nu l-a oprit și și-a mai ridicat o pensiune.

În ciuda reușitelor impresionante, Iulian Constandachi a cunoscut și eșecul în lumea afacerilor. Una dintre companiile sale a fost pusă sub semnul întrebării și, în cele din urmă, radiată din cauza datoriilor neacoperite. Este vorba despre firma Osencuța 2000 SRL, care avea ca domeniu de activitate facilitățile de cazare pentru vacanțele scurte. Firma s-a închis din cauza unei datorii de 4.000 de euro.

Bărbatului însă i-a mers bine. Imediat cum s-a apucat de afaceri a cumpărat o pensiune, a mai luat un teren unde și-a mai ridicat o pensiune și apoi a mai făcut un camping cu cinci căsuțe duplex. 

„Eu am dus-o bine şi înainte să câştig la Loto”

În ciuda succesului răsunător și al banilor din plin, Iulian Constandachi spune că averea nu l-a schimbat și că a rămas același om. 

„Eu am dus-o bine şi înainte să câştig la Loto, banii nu m-au schimbat în nici un fel, poate doar de atunci am mai mare grijă la oamenii care stau pe lângă mine. Prietenii mei sunt cei mai mari duşmani, de fapt eu nu am prieteni adevăraţi, ci doar amici.

Nu am încredere în nimeni, doar în mine. Nici măcar în femei, nu am încercat să cuceresc pe nimeni cu banii mei şi nici nu am dat vreodată impresia că aş face asta.

Nu vreau să vorbesc despre viaţa personală, nu îmi place să îmi fac viaţa publică, ca toate acele persoane care apar pe la TV şi nu au ce face, însă eu am activităţi şi proiecte de dus la sfârşit”, a declarat Iulian Constandachi pentru Cancan.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
litoral jpg
Netanyahu jpg
statie metrou hongyancun jpg
4 front carburanti poza mare jpg
parfum pixabay jpg
apa marii jpg
vacanta plaja umbrele barci oameni in apa limpede png
miere jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net