Cum poți să pierzi 1 milion de dolari la loto: „Încă nu-mi vine să cred!” A câștigat o avere la loterie, dar a fost la un pas să fie lovit de ghinion

Un american din Kentucky, Statele Unite, a fost la un pas să piardă un milion de dolari. A vrut să șteargă e-maiul prin care loteria îl anunța că este...mai bogat.

Americanul a fost la un pas să piardă toți banii / foto: arhivă
Americanul a fost la un pas să piardă toți banii / foto: arhivă

E-mailul de la Loteria din Kentucky îl informa pe bărbatul care a decis să nu-și facă public numele că a câștigat premiul Powerball de 1 milion de dolari, au spus oficialii loteriei, scrie Business Insider.

„Îmi verificam e-mailurile când am văzut un e-mail de la Loteria din Kentucky”, le-a spus bărbatul oficialilor loteriei, adăugând că „aproape l-a șters”.

„Încă nu-mi vine să cred. Nu am avut niciodată prea mult noroc la jocuri de noroc, așa că sunt foarte surprins,” a spus bărbatul. Americanul a mers la sediul loteriei, săptămâna aceasta și a plecat acasă cu un cec de 715.000 de dolari, după ce a plătit taxele pentru câștig.

Norocosul american le-a spus oficialilor de la loterie că intenționează să folosească banii pentru a-și ajuta familia și pentru fondul de pensie.

Între timp, oficialii loteriei din Kentucky au spus că bărbatul a fost la doar un număr distanță de marele premiu al loteriei Powerball, de 60 de milioane de dolari, dar, din păcate, nu a fost așa.

Cine sunt câștigătorii celui mai mare premiu din istoria Loto 6/49

Atunci când ajungi să câștigi la loterie 10.10 milioane de euro la loterie, poți spune adio pe viață problemelor financiare. Este cazul bucureștencei care a luat, duminică, cel mai mare premiu din istoria jocului loto 6/49.

Câștigătoarea premiului a recunoscut că juca la Loto încă de la vârsta de 20 de ani, chiar dacă numai ocazional.

Sumele mici pe care le-a încasat de-a lungul timpului au încurajat-o să își încerce în continuare șansa, perseverență care i-a adus, în final, o sumă uriașă în conturi.

Norocoasa jucătoare locuiește împreună cu soțul ei într-o casă de la marginea Bucureștiului, este casnică și este pasionată de scris, mai exact compune versuri, scriu jurnaliștii de Gandul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net