A câștigat o avere la loto, dar nu i-a spus soției timp de 2 ani. Decizia neașteptată a femeii

Ultima actualizare:

Un bărbat care a câștigat la loterie suma de 1,5 milioane de dolari, dar i-a ascuns soției acest lucru, este obligat acum să-i plătească femeii despăgubiri. Femeia a aflat târziu că jumătatea ei a pus mâna pe o comoară, dar nu s-a lăsat și a obținut despăgubiri morale în urma unei decizii judecătorești. 

A câștigat o avere la loto, dar i-a ascuns soției timp de 2 ani
A câștigat o avere la loto, dar i-a ascuns soției timp de 2 ani

În 2021, bărbatul, identificat doar cu numele de Zhou, a câștigat la loterie 10 milioane de yuani, relatează South Morning Post preluat de digi24. După ce a plătit taxele, chinezul norocos a rămas cu 8,43 milioane de yuani, respectiv 1,23 milioane dolari. Deși suma era importantă și ar fi trebuit să împărtășească vestea cu soția sa, fericitul jucător a decis să nu-i spună consoartei nimic despre câștig, continuând să se comporte ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Ce a făcut câștigătorul cu banii de la loterie 

 În ziua în care banii i-au ajuns în cont, i-a transferat 2 milioane de yuani surorii sale și 700.000 fostei soții, ca să o ajute să-și cumpere apartament. Însă cea de-a doua soție nu a știut nimic de bani timp de 2 ani, relatează sursa citată. 

Cum în viață niciun secret nu rămâne ascuns veșnic, soția lui Zhou a aflat, până la urmă, de bani și despre felul în care acesta a cheltuit o parte din sumă. Furioasă la culme, a cerut divorțul, apoi l-a dat în judecată pentru a revendica o parte din câștigul de la loterie.  

Pentru că erau căsătoriți la momentul câștigului, banii sunt considerați proprietate comună, dar pentru că Zhou făcuse tot posibilul pentru a ascunde câștigul de soția lui, femeia a cerut și două treimi din cele 2,7 milioane de yuani care au ajuns la sora bărbatului şi la fosta soţie. 

Justiția și opinia publică, de partea soției păcălite de chinezul care a câștigat la loto

Pe 1 februarie, un tribunal din Wenzhou a admis cererea femeii și i-a acordat 60% din câștigurile ascunse. Povestea s-a viralizat pe rețelele sociale chineze, iar cei mai mulți utilizatori au considerat că Zhou merita să rămână fără niciun ban. 

Potrivit digi24.ro, acesta nu este singurul caz șocant din China legat de câștigurile la loterie. În toamna anului trecut, un bărbat care a câștigat la loterie 30 de milioane de dolari a decis să nu le spună soției și copilului despre norocul neașteptat, ca să nu devină leneși și s-a dus să-și ridice premiul costumat în pui pentru a nu fi recunoscut.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicolae Ceaușescu (©„Fototeca online a comunismului românesc”, cota: 184/1977)
image
image
image
image
image
image
FotoJet (14) jpg
euro valuta bani pixabay jpg
tanara din Cuba mutata in Romania jpg
test de inteligenta jpg
tir-shutterstock_1610700505
femeie curatenie rufe de calcat fier 7 12 2009 4 07 57 pm jpeg
FotoJet (8) jpg
Plaja Samskara jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net