Orășelul cu doar 1.500 de locuitori unde trăiesc 10 milionari. Cum au dat lovitura la loto

Un grup de 10 persoane dintr-un orășel din Australia au sărbătorit recent din plin după ce au aflat că sunt fericiții câștigători a peste 40 de milioane de dolari în urma loteriei sindicatului! Cum a fost posibil așa ceva, aflați în rândurile de mai jos. 

Au câștigat peste 40 de milioane de dolari la loterie
Au câștigat peste 40 de milioane de dolari la loterie

Au câștigat peste 40 de milioane de dolari la loterie

Sindicatele de loterie implică adesea mai multe persoane care cumpără împreună bilete, împărțind costurile și șansele de câștig. Reușita se pare că a fost garantată pentru acești 10 oameni norocoși, ce fac parte din Sindicatul din Wentworth, un orăşel din New South Waless. Așadar, strategia pe care au abordat-o i-a făcut să dea lovitura câștigătoare. 

Cea mai impresionantă parte a câștigului lor a fost faptul că au fost singurii posesori ai unui bilet câștigător al jackpotului, adică au luat acasă întreaga sumă a premiului în valoare de peste 40 de milioane de dolari. Aceasta înseamnă că fiecare membru al Sindicatului a obținut câte 4 milioane de dolari. O astfel de sumă este cu adevărat uluitoare, mai ales pentru un oraș mic precum Wentworth, cu aproximativ 1.500 de locuitori potrivit ultimului recensământ din 2021. 

Unul dintre câștigători a spus cu entuziasm unui oficial al Loteriei: „Nu-mi vine să cred! Este extraordinar! Suntem dintr-un orăşel atât de mic... E o nebunie să te gândeşti că acum sunt 10 milti-milionari aici"

Dar povestea nu se oprește aici. Unii membri ai sindicatului nu și-au înregistrat încă încasările, ceea ce înseamnă că sunt câștigători neidentificați. Oficialii Loteriei îi îndeamnă acum pe locuitorii din Wentworth să verifice biletele pentru a vedea dacă fac parte din acest grup fericit.

Biletul norocos a fost achiziționat de la un chioșc numit Wentworth Lotto and News, iar combinația câștigătoare a inclus numerele 10, 35, 27, 32, 6, 14 și 31. Numărul „Powerball" selectat a fost 6.

Proprietarul magazinului Wentworth Lotto and News, de unde a fost cumpărat biletul câștigător, a fost și el bucuros de vestea câștigului și a declarat: „Oh, e minunat! Sunt veşti nemaipomenite pentru Wentworth. Suntem în mijlocul pustietăţii. Şi cel mai bun lucru este că un sindicat a câştigat premiul, deci beneficiază mai mulţi oameni".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net