Milionar peste noapte! Un bărbat a descoperit un tezaur uriaș în propria curte

Câți dintre noi nu și-ar dori să devină milionari, peste noapte? Este un vis comun, pe care poate și încercăm să îl punem în practică, jucând constant la loterie, ori încercându-ne norocul, ocazional, la pariuri. Ei bine, un bărbat din Statele Unite a mers pe terenul său pentru a-și săpa porumbul și a revenit acasă cu milioane de dolari. Ce a descoperit în pământ a lăsat experții muți de uimire.

Moneda Liberty este printre cele mai valoroase / foto: Wikipedia
Moneda Liberty este printre cele mai valoroase / foto: Wikipedia

Nu este nimic de reproșat dacă recunoaștem că ne-am dori să devenim milionari peste noapte. Cei mai mulți dintre noi au acest vis, iar poate că, ocazional, chiar încercăm să îl și transformăm în realitate. Fie că jucăm la loterie atunci când premiul cel mare ajunge la sume fabuloase, ori poate că ne mai încercăm norocul cu un pariu, atunci când joacă echipa noastră favorită, fiecare dintre noi își păstrează speranța că va da peste un câștig ce ne va schimba viața. Ei bine, potrivit informațiilor oferite de către cei de la Digi 24, un bărbat din statul Kentucky, SUA, s-a trezit un simplu fermier și s-a culcat unul dintre cei mai bogați oameni din stat!

După ce a mers dimineața să își sape porumbul, el a descoperit în pământ ce a fost supranumit „Marele tezaur din Kentucky”. Este vorba despre sute de monede de aur și argint, din anii 1840 până în 1863. În acest tezaur se aflau zeci de monede Liberty, extrem de valoroase. Doar o singură astfel de monedă poate fi vândută la o licitație cu o sume ce depășește un milion de dolari!

Omul a găsit un tezaur incredibil

Desigur, pentru experți, valoarea financiară a acestei descoperiri nu este singurul lucru ce face din acest tezaur unul fascinant. Conform legendelor locale, o mulțime de bogătași din Kentucky au îngropat averi uriașe, de teamă ca acestea să nu fie furate în timpul Războiului Civil. Statul Kentucky se afla chiar la granița dintre Statele Unite (Nord) și Statele Confederate (Sud), declarându-se neutru în conflict.

Așa că, în timp, s-ar putea să mai apară și alți oameni norocoși în acest stat, care pot descoperi un tezaur de acest gen.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net