Locația de poveste din România, care a înnebunit străinii. Cum arată satul plutitor: măcar o dată în viață trebuie să-l vezi!

Ultima actualizare:

O scurtă privire în calendar îți va arăta că deja ne îndreptăm cu ași repezi spre mijlocul lunii iulie. Iar dacă te numeri printre românii care încă nu au reușit să plece în vacanță, cu siguranță că va fi frustrant să vezi cum trec zilele din calendar, fără să te relaxezi câteva zile. Ei bine, de ce să nu profiți de un loc din țara noastră care este de o frumusețe rară, iar, mai mult de atât, este și foarte ieftin? Există un sat plutitor unde turiștii din întreaga lume se îngrămădesc!

Locația este de o frumusețe rară / foto: tarnitavillage.ro
Locația este de o frumusețe rară / foto: tarnitavillage.ro

Deja putem vedea dacă ne uităm în calendar că ne îndreptăm cu pași repezi și spre jumătatea lunii iulie, iar în ritmul acesta, sezonul estival se va încheia rapid. Dacă vă numărați printre românii care încă nu au reușit să plece în vacanță, cu siguranță poate fi frustrant să priviți cum trec zilele din calendară, iar dumneavoastră sunteți tot timpul la muncă. Ei bine, dacă bugetul este o problemă, ori doar nu ați găsit încă destinația perfectă, Click! vă vine în ajutor!

Există în țara noastră un sat plutitor unde priveliștea este de o frumusețe rară, iar condițiile oferite sunt de lux! Mai precis, la malul lacului Tarnița, din județul Cluj, se află un loc de o frumusețe rară, unde puteți trăi o experiență de neuitat! Este vorba despre Village by the lake, un complex privat de vis, unde puteți beneficia de caiac, paddle-up, sau, puteți naviga pe lac.

Village by the lake, o experiență de neuitat

Mai mult decât atât, Village by the lake este extrem de dedicat conservării naturii, așa că toate aceste opțiuni sunt ecologice și nu vor afecta negativ lacul Tarnița. Iar dacă vreți doar să petreceți câteva zile fără orice grijă și fără să faceți vreun efort, aveți noroc! Frumusețea locului, cât și condițiile de lux ale locației vă pot oferi odihna perfectă!

O mulțime de turiști din țara noastră, cât și de dincolo de hotare, trec pe la acest loc, iar pentru fiecare dintre ei, experiența este una de neuitat!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Fontana di Trevi FOTO Shutterstock jpg
image 2020 10 8 24339294 0 carte identitate jpg
naufragiu grecia jpg
bani euro pixabay jpg
Canicula in Romania FOTO Profimedia jpg
Waldspirale darmstadt jpg
scortisoara jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net