S-a aflat cine e românul care a luat 1,7 milioane de euro cu un bilet la loto, de 18,5 lei

Ultima actualizare:

Cel mai nou milionar în euro, din România, s-a prezentat luni, 6 iunie la sediul Loteriei Române pentru a-și revendica noua avere.

Este vorba despre un bărbat de 50 de ani, din comuna Gura Țeghii, județul Buzău. El a „investit” banala sumă de 18,5 lei îtr-un bilet simplu la loto și s-a ales cu un câștig de 1,7 milioane de euro!

Milionarul e din județul Buzău

Milionarul le-a povestit angajaților de la Loto care i-au asigurat încasarea premiului secretul său. Buzoianul joacă la loto de peste 30 de ani și mereu bifează variante simple, cu numere alese la întâmplare, fără să aplice o anumită strategie.

Citește și: Un român a dat lovitura! A investit 18,5 lei și a câștigat 1,7 milioane de euro

Câștigătorul a mai povestit că numerele care l-au făcut milionar nu au nici o semnificație personală. Bărbatul a spus că a aflat vestea cea mare abia a doua zi după tragere când a verificat numerele extrase, 7, 39, 31, 12, 25, 35.

Câștigătorul a fost convins ca într-o bună zi va câștiga premiul cel mare și își dorește să joace în continuare, cu aceeași încredere”, se arată în comunicatul Loteriei Române.

Următoarea extragere a Loteriei va avea loc joi, 9 iunie. Sunt programate extrageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc.

Câștigurile următoarei extrageri

La Loto 6/49 se înregistrează la categoria I un report în valoare de aproximativ 698.000 de lei (aproximativ 141.200 de euro), iar la Noroc este în joc un report cumulat în valoare de peste 4,56 milioane lei (aproximativ 923.000 de euro).

La Joker, la categoria I, este în joc un report în valoare de peste 2,35 milioane de lei (aproximativ 477.200 de euro). La categoria a II-a, la același joc, s-a înregistrat un report de peste 137.200 de lei (peste 27.700 de euro).

Citește și: Cine este românul care a câștigat cel mai mare premiu din istoria loto, categoria Joker. Milionar în euro peste noapte

La Noroc Plus este în joc, la categoria I, un report în valoare de aproximativ 41.000 de lei.

La Loto 5/40 se înregistrează la categoria I un report în valoare de peste 65.800 de lei. La Super Noroc este în joc la categoria I un report în valoare de peste 89.500 de lei (peste 18.100 de euro).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net