Un român a dat lovitura! A investit 18,5 lei și a câștigat 1,7 milioane de euro

Ultima actualizare:

În plin „sezon” de scumpiri și predicții economice sumbre, un român are toate motivele să stea liniștit, de acum înainte.

Marele premiul loto a fost de peste 1,7 milioane de euro
Marele premiul loto a fost de peste 1,7 milioane de euro

Omul a investit suma ridicolă de 18,5lei și a bifat un câștig senzațional de peste 1,7 milioane de euro! El a câștigat marele premiu pus la bătaie de Loteria Română, valoarea biletului jucat fiind sub 20 de lei.

A câștigat la extragerea din 2 iunie

La extragerea Loto 6/49 de joi, 2 iunie, s-a câștigat premiul de la categoria I, în valoare de 8.496.320,80 lei, adică peste 1,71 milioane de euro.

Citește și: Vești bune pentru români! Guvernul lansează programul «Prima conectare»

Biletul norocos a fost jucat la o stație de plată parteneră a Loteriei și a fost completat cu trei variante simple, la Loto 6/49, și o variantă la Noroc.  Numerele norocoase extrase joi, 2 iunie, au fost: 7, 39, 31, 12, 25, 35.

Acesta este cel de-al doilea câștig de categoria I obținut, în acest an. la Loto 6/49. Ultima dată, premiul de categoria I la Loto 6/49 a fost câștigat în data de 27 martie și a fost în valoare de 14.823.497,68 lei, adică aproximativ 3 milioane de euro.

În martie, alt român a investit sub 9 lei și a luat 3 milioane de euro

În primăvară, norocosul câștigător a investit și mai puțin în biletul câștigător. El a plătit doar 8,50 de lei, completând biletul cu o variantă simplă la Loto 6/49 și o variantă la Noroc. Biletul câștigător a fost jucat la o agenție din Sectorul 4 al Capitalei.

Marile câștiguri la Loto i-au fascinat mereu pe oameni, mai ales că norocoșii s-au dovedit în foarte multe cazuri că au fost... ghinioniști!

Ghinioanele și succesele marilor câștigători

Persoane simple care s-au trezit cu un „maldăr” de bani, fără experiență în gestionarea sumelor impresionante, mulți dintre câștigătorii la Loto au cheltuit în neștire sau au investit aiurea, ajungând într-o situație financiară precară, mai rău decât cea anterioară câștigului.

În 2011, de exemplu, un bucureștean, fost taximetrist, din cartierul Fundeni, a câștigataproximativ 5 milioane de euro la Loto. Tentații multe, experiență lipsă... Așa că „domnul Gică”, așa cum a fost poreclit de presă, s-a dus la bancă pentru a cere sfaturi.

Citește și: Păreri despre Tezaur. De ce Tezaur poate fi soluția ideală pentru cei care au nevoie de bani urgent

A preferat să ducă un trai modest și să investească o parte din bani în așa fel încât să îi fie garantat un venit lunar suficient, iar restul banilor au ajuns în niște fonduri de investiții garantate de stat. Bărbatul fusese, la un moment dat, șoferul Cameliei Șucu.

Consilierea bancară, o soluție avantajoasă

Atunci când aceasta a auzit că „domnul Gică” a intrat în „clubul milionarilor” autohtoni, l-a sunat și i-a spus să nu cumva să se apuce de afaceri, sugerându-i să se orienteze spre un consultant bancar.

Conform „Regulamentului privind organizarea și administrarea jocurilor loto”, câștigătorul are la dispoziție 90 de zile, începând cu data tragerii, pentru a-și revendica premiul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net