Cine este românul care a câștigat cel mai mare premiu din istoria loto, categoria Joker. Milionar în euro peste noapte

Ultima actualizare:

Un român a devenit milionar în euro peste noapte după ce a câștigat cel mai mare premiu din istoria loto, la categoria Joker. Norocosul a băgat în buzunar peste 6,7 milioane de euro. 

Cine este românul care a câștigat cel mai mare premiu din istoria loto, categoria Joker
Cine este românul care a câștigat cel mai mare premiu din istoria loto, categoria Joker

Unul dintre cei mai norocoși câștigători din istoria Loteriei Române a devenit mai bogat cu 6,7 milioane de euro, după ce a câștigat premiul cel mare la categoria Joker. 

Suma câștigată de român este cea mai mare din istoria Loteriei Române la categoria Joker, iar instituția a anunțat că norocosul a ridicat imensa suma de bani, joi. 

În cursul zilei de astăzi s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câștigătorul celui mai mare premiu din istoria jocului Joker, în valoare de 33.201.347,96 lei (peste 6,70 milioane de euro), obținut la tragerea principală Joker din data de 6.03.2022”, a transmis Loteria Română.

Românul care a devenit peste noapte milionar în euro este un bărbat de 50 de ani și joacă la loto de peste 20 de ani. Perseverența sa a dat cu siguranță roade, acesta și-a luat un bilet la loto pe care a plătit 18,50 lei și s-a îmbogățit cu câteva milioane de euro. 

Urez tuturor jucătorilor succes și să nu renunțe la visul lor!”, a transmis câștigătorul.

image

Bărbatul a mai câștigat și alte premii la Loteria Română

Nu este pentru prima dată când bărbatul câștigă la loto. În cei 20 de ani de când își încearcă norocul, el a mai câștigat de câteva ori sume mai mici de bani la categoria a II-a, la Loto 6/49.

Duminică, Loteria Româna a făcut public faptul că a fost câștigat cel mai mare premiu din istorie, la categoria Joker. Biletul norocos  a fot achiziționat de la o filială a Loteriei din sectorul 5 al Capitalei, iar posesorul a completat cu două variante simple Joker și o variantă Noroc Plus. 

,,Biletul norocos a fost jucat la o agenție din sectorul 5, București și a fost completat cu două variante simple la Joker și o variantă la Noroc Plus, prețul acestuia fiind de 18,50 lei”, a transmis Loteria Română.

Premiul de 6,7 milioane de euro reprezintă o sumă considerabilă, dar mult mai mică decât cea a românului care, în 2018, a câștigat cel mai mare premiu din istoria Loteriei Române de la vremea aceea. Biletul norocos i-a adus posesorului un premiu de 12,45 milioane de euro. 

Câștigătorul a jucat la 6/49 unde a ghicit toate cele șase numere extrase. Premiul a fost atunci raportat întrucât nimeni nu mai câștigase premiul cel mare de peste un an de zile. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net