Loteria Română. O nouă modalitate de a juca la 6 din 49, Joker și Noroc, prin terminalele de plată

9 noiembrie 2021
image
Biletele la jocurile loto pot fi jucate și cumpărate prin intermeniul terminalelor de plată

Rom├ónii ├«╚Öi pot ├«ncerca norocul la jocurile loto ╚Öi prin intermediul terminalelor de plat─â QIWI, unde pot fi achitate facturi de utilit─â╚Ťi, taxe ╚Öi impozite. Pre╚Ťurile biletelor vor fi acela╚Öi ca ╚Öi cele din agen╚Ťiile loto.

Ve╚Öti bune pentru juc─âtori! Acum se poate juca la loto ╚Öi pe terminalele de plat─â. Sunt 2.000 la num─âr ╚Öi, pe l├óng─â achitarea facturilor de utilit─â╚Ťi, taxe ╚Öi impozite, ├«╚Öi pot ├«ncerca norocul la Loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Noroc Plus ╚Öi Super Noroc.

Plata biletelor pe care juc─âtorii le achizi╚Ťioneaz─â prin intermediul terminalelor de plat─â QIWI se face, ├«n siguran╚Ť─â, pre╚Ťul fiind acela╚Öi cu cel din agen╚Ťiile loto.

Aparatele au o interfa╚Ť─â prietenoas─â, u╚Öor de utilizat, iar clien╚Ťii au la dispozi╚Ťie serviciile unui call-center la care pot apela ├«n caz de nevoie.

ÔÇŁJocurile loto sunt din ce ├«n ce mai accesibile pentru juc─âtorii no╚Ötri care au ├«nc─â o posibilitate s─â-╚Öi ├«ncerce ╚Öansa ├«n siguran╚Ť─â pentru s─ân─âtatea lor. Consider c─â noul parteneriat reprezint─â ├«nc─â o reu╚Öit─â ├«n strategia de dezvoltare a re╚Ťelei de v├ónzare a Loteriei Rom├óne, potrivit─â cu nevoile juc─âtorilor ╚Öi cu tendin╚Ťele actuale. Dac─â la preluarea mandatului meu, la ├«nceputul anului 2020, re╚Ťeaua de v├ónzare num─âra pu╚Ťin peste 1.900 de loca╚Ťii, ast─âzi, Loteria Rom├ón─â este prezent─â ├«n peste 19.000 de loca╚ŤiiÔÇŁ, a declarat Sebastian-Iacob Moga, director Loteriei Rom├óne.

C├ó╚Ötigurile pentru biletele loto jucate la terminale de plat─â, ridicate din agen╚Ťii

C├ó╚Ötigurile pentru biletele jucate la terminalele de plat─â se achit─â, ca ╚Öi ├«n cazul biletelor jucate ├«n agen╚Ťiile loto, at├ót prin agen╚Ťiile loto proprii c├ót ┼či prin punctele de v├ónzare autorizate de Loteria Rom├ón─â, pe baza prezent─ârii biletului de joc c├ó┼čtig─âtor.

Lista loca╚Ťiilor ├«n care sunt amplasate terminalele este disponibil─â pe site-ul www.qiwi.ro precum ╚Öi pe site-ul Loteriei Rom├óne www.loto.ro.

Plata bieltelor loto se achit─â f─âr─â comision la terminale

Loteria Rom├ón─â a ├«ncheiat un parteneriat cu Qiwi Romania SRL care este parte component─â a grupului Qiwi Plc, prezent ├«n 23 de ╚Ť─âri ale lumii.

Qiwi ┼či-a ├«nceput activitatea ├«n Rom├ónia ├«n anul 2009 ┼či este una dintre cele mai importante companii ├«n domeniul pl─â╚Ťilor instante prin intermediul terminalelor de pl─â┼úi cash-in cu autoservire.

Compania de╚Ťine o re╚Ťea de terminale de plat─â, cu acoperire na╚Ťional─â, amplasate ├«n re╚Ťele de retail modern ╚Öi ofer─â posibilitatea achit─ârii serviciilor, f─âr─â comision, a peste 100 de furnizori locali ╚Öi interna╚Ťionali.

survivor2 png
carla s dreams bobonete 2 PNG
iumor jpg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
alexandra stan sexy png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Dan Negru TVR jpg
protest cannes 2022 FOTO EPA EFE (4) jpg
Miron Mitrea FOTO Eduard Enea
cehia carantina jpeg
calendar ortodox 2021 23 mai sf mihail marturisitorul png
1 mare foto epa efe 57690578 jpg