Ăsta da noroc! A câștigat de patru ori la loto și își dezvăluie secretul

17 ianuarie 2022

”Am câștigat de patru ori la loto pentru că sunt dependent!”, acesatea au fost cuvintele unui american care a dat lovitura la loterie, la început de ani. Americanul Mike ”Lucky” Luciano a câștigat 500.000 de dolari la 6 ianuarie cu un loz răzuibil în valoare de 20 $.

image
Un loz răzuibil de 500.000 $ - foto Shutterstock

Mike ”Lucky” Luciano a povestit că e dependent de jocurile de noroc și că începând din anul 1999 a câștigat de patru ori la loterie. Valoarea totală a câștigurilor lui este de 4,6 milioane $. Secretul norocului său incredibil este faptul că perseverează, joacă tot timpul, nu se lasă descurajat când pierde și savurează din plin emoția așteptării extragerilor. De-a lungul timpului bărbatul de 55 de ani a câștigat trei milioane de dolari în 2016 și totul a început în 1999, când a câștigat 100.000 $.

image
Mike Luciano a câștigat de patru ori la loterie premii totale de 4,6 milioane $ - foto Facebook

A luat lozul de la un magazin de pe marginea drumului

” Vreau să le mulțumesc tuturor pentru mesajele de încurajare și susținere primite”, a declarat câștigătorul Luciano pentru ”Daily Times”. El a povestit cum a cumpărat lozul răzuibil de la un magazin de pe strada 764 din statul Pennsylvania, unde s-a oprit să joace la păcănele. Mike ”Lucky” Luciano a povestit amuzat că locuiește cu mama lui și că amândoi sunt ”dependenți de păcănele și joacă zilnic ore în șir la mașini”. Dacă mama nu insista să ne oprim să ne jucăm la păcănele nu mai cumpărat lozul și nu mai jucam la Loteria Statală din Pennsylvania. Recunosc că sunt dependent de jocuri de noroc, dar cred că tocmai acest lucru a făcut posibil să devin milionar din câștiguri”, a mai adăugat bărbatul, care și-a încasat personal câștigul de la sediul din orașul Clearfield al loteriei.

A jucat la 6 ianuarie, la 14 ianuarie a descoperit câștigul

Mike ”Lucky” Luciano a descoperit că a câștigat 500.000 $ în ziua de vineri 14 ianuarie, dar a trebuit să completeze mai multe documente până când a putut să își încaseze banii. ”Sunt conștient că nu este deloc sănătos să fii dependent de ceva. Nu recomand nimănui să arunce banii pe fereastră la păcănele. Eu am încercat să mă las și am cheltui mulți bani la psiholog făcând terapie”, a mai adăugat norocosul. Soția lui, Shelly Luciano a declarat la rândul ei că ”soțul meu este norocos pentru că de fiecare dată când a câștigat la loto, a donat cel puțin 20% din câștig organizațiilor caritabile”. Femeia crede că Mike ”Lucky” Luciano atrage norocul pentru că e darnic cu cei din jurul lui.

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
IMG 1520 JPG
1 o femeie la laptop jpg jpeg
cub maria constantin animat gif
Foto mare Tom Cruise  GettyImages 1395809219 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Insula Ko Samui din Thailanda jpeg
foto mare shutterstock 1383751604 jpg
elevi evaluare nationala jpeg
evaluare nationala jpeg
evaluare nationala jpeg
cannes jpeg