Cum va fi vremea în februarie. Vom avea temperaturi de primăvară!

Veste bună din partea meteorologilor care au emis prognoza meteo pentru luna februarie, dar și pentru prima săptămână din martie. Temperaturile vor crește, vremea se va încălzi iar noi ne vom bucura de o primăvară timpurie.

image

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis vineri, 4 februarie, prognoza meteo pentru intervalul 7 februarie - 7 martie 2022, iar veștile sunt cât se poate de bune! Meteorologii anunţă că temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă. În ceea ce privește ploile, acestea vor fi reduse cantitativ. Cât despre ninsori, ele se vor retrage, înce, încet către zonele înalte de deal și de munte, scrie Adevărul.

Cum va fi vremea până pe 14 februarie

Până la 14 februarie, vremea intră într-un ușor proces de încălzire. Vom avea parte de valori termice mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Însă, cel mai cald va fi în nord-estul țării. La munte va ploua destul de mult în săptămâna 7-14 februarie, însă meteorologii anunță secetă în restul teritoriului, mai ales în în sud și sud-est. 

Între 14 și 21 februarie, temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă a anului. Valori ușor mai ridicate se vor înregistra tot în nord-est. La munte, va fi frig, dar este normal pentru data din calendar să se înregistreze temperaturi scăzute. 

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil uşor mai ridicate în nord-estul ţării. La munte, valorile vor fi uşor mai coborâte la munte. Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare la nivelul întregii ţări, dar mai ales în regiunile sud-vestice.   

Între 21 și 28 februarie, temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, posibil uşor mai ridicate, local, în regiunile extracarpatice. Regimul pluviometric va fi în general deficitar în toate regiunile.   

Cum va fi vremea în prima săptămână din martie

În prima săptămână din martie, până pe data de șapte, mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor avea o tendinţă deficitară în toată ţara.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net