Cum vrea familia lui Mario Iorgulescu să-l „spele” de „crimă”. Ce au încercat să facă avocații

Procesul lui Mario Iorgulescu (28 de ani) a reînceput de curând. Fiul lui Gino Iorgulescu a fost condamnat, în primă instanță, la 15 ani și 8 luni de închisoare. Acum, familia face tot ce le stă în putere să „scape” de vină.

Mario Iorgulescu riscă mulți ani de închisoare / foto: arhivă personală
Mario Iorgulescu riscă mulți ani de închisoare / foto: arhivă personală

Avocații fiului lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, au încercat să schimbe încadrarea juridică din dosarul deschis după ce tânărul, aflat sub influența alcoolului și a substanțelor interzise, a intrat cu mașina într-un bărbat aflat la semafor și l-a omorât.

Concret, echipa legală a lui Iorgulescu a cerut în instanță, luni, schimbarea încadrării juridice din omor în ucidere din culpă.

Însă, conform Prosport, instanța a respins cererea apărării, astfel că Iorgulescu va fi judecat în continuare pentru omor, așa cum și-a dorit procurorul.

Mario Iorgulescu, deprimat de „izorea” din Italia

De ceva ani, Mario Iorgulescu locuiește în Italia, acum unde o echipă de psihiatri l-au declarat „inapt din punct de vedere psihic”, fapt care face, cel puțin acum, extrădarea sa imposibilă.

Încă de la începutul anului, Mario Iorgulescu a avut o perioadă în care a fost activ pe rețelele sociale, unde a publicat mai multe fotografii cu forma sa fizică din prezent, complet diferită față de cea din urmă cu câțiva ani.

Mario Iorgulescu a postat în noiembrie 2022 o fotografie cu Bianca Marina, fosta soție a lui Steliano Filip), cu mesajul ”My love (n.r.- iubirea mea)”.

„Nu mai suportam singurătatea. Eram foarte singur şi trist. Nu mai suportam să stau aşa, în situaţia respectivă, în clinică. Mi-am făcut un cont de Instagram, am dat de Bianca pe acel cont, i-am scris şi am reluat legătura. Da, e mult mai serioasă relația acum”, a mai spus Iorgulescu la acea vreme.

Cu toate acestea, recent, după ce Mario Iorgulescu a aflat decizia instanței, cea pe care a numit-o „iubirea lui” a făcut lumină cu privire la relația dintre ei: „Ca să terminăm cu speculațiile, nu, nu sunt iubita lui Mario Iorgulescu.

Suntem doar prieteni și nimic mai mult. Eu, în clipa de față, sunt o femeie singură, mă concentrez pe creșterea copilului. Sunt alături de el, trece prin momente de coșmar, dar doar ca prietenă, în niciun caz ca iubită”, a spus Bianca Marina, conform cancan.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net