Fugarul Mario Iorgulescu, disponibil pe Instagram. Se simte singur și vrea copil cu Bianca Marina

Ultima actualizare:

Mario Iorgulescu, dat în urmărire după accidentul mortal provocat în septembrie 2019, a revenit pe rețelele de socializare și a declarat că vrea să aibă un copil cu Bianca Marina, fosta soție a fotbalistului Steliano Filip, transmite Adevărul.

Gino Iorgulescu și Bianca Marina. FOTO Instagram
Gino Iorgulescu și Bianca Marina. FOTO Instagram

În timp ce autoritățile încearcă să îi dea de urmă sau să îi ia o declarație, Mario Iorgulescu, despre care se știe că ar fi internat într-o clinică din Milano, adevenit activ pe rețelele de socializare. Spune că se simte singur și trist și visează să întemeieze o familie.

„Mi-am făcut un cont de Instagram, nu mai suportam singurătatea. Eram foarte singur şi trist. Nu mai suportam să stau aşa, în situaţia respectivă, în clinică. Mi-am făcut un cont de instagram, am dat de Bianca pe acel cont, i-am scris şi am reluat legătura.  Acum 8 ani, când a fost cu mine, a plecat de la mine de la Snagov să se întâlnească cu Steliano Filip şi m-a întrebat dacă mă supăr dacă pleacă să se vadă cu el. Eu am întrebat-o dacă chem şoferul sau îşi cheamă un taxi. Pentru mine, Bianca era doar o altă fată din anturajul meu şi nu observam semnele pe care le dădea ea, că ea chiar este îndrăgostită de mine”, a declarat Mario Iorgulescu pentru Antena Stars.   

Mario Iorgulescu, autorul unui accident mortal, care a fost implicat și în sechestrarea unui bărbat bătut cu ciocanul de șnițele timp de câteva ore, pare conștient de ceea ce îl așteaptă acasă, dar nu renunță la visele sale cu Bianca Marina.

„Sunt dispus să am grijă şi de ea şi de copilul pe care îl are cu Steliano. Îmi doresc foarte mult să fac un copil cu Bianca! Am ajuns la o vârstă în care m-am săturat să petrec, să mă distrez şi să îmi bat joc, să umblu din floare în floare, pentru că asta am făcut toată viaţa şi nu mai este cazul”, a mai declarat Mario Iorgulescu.

Mario Iorgulescu și-a reactivat Instagramul pe data de 14 noiembrie, după o absență îndelungată din cauza evenimentului petrecut în urmă cu trei ani. Tatăl său, Gino Iorgulescu, a reacționat la activitățile fiului său, despre care se știa că e protejat de autoritățile din Italia, fiind internat într-o unitate medicală. 

Sunt un om foarte amărât! Fiul meu e dus cu capul, iar eu sunt și părintele, și tutorele lui. Nu vreau să comentez mai mult. Puneti-vă în situația mea, mai ales cei care au copii, și o să vedeți cam ce pot simți eu, de câțiva ani!”, a declarat Gino Iorgulescu, potrivit Playtech.

În noaptea de 7 spre 8 septembrie 2019, Mario Iorgulescu, care se afla la volanul unei maşini de lux, a intrat pe contrasens şi a lovit o altă maşină, omorându-l pe şoferul acesteia, Daniel Vicol (24 de ani), tatăl a doi copii. În urma analizei probelor biologice, s-a stabilit că Mario Iorgulescu avea în sânge o concentrație de alcool de 1,96 g/l şi consumase cocaină.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net