Șoferul din Timișoara care a spulberat doi pietoni este un milionar aflat în topul celor mai bogați români

Ultima actualizare:
masina politie jpeg

Mario Iorgulescu a ucis un om. Șoferul din Timișoara, care a sulberat cu mașina doi pietoni și a produs unul dintre cele mai grave accidente rutere din ultima vreme, este și el un milionar cunoscut, care se ocupă cu afaceri imobiliare și schimb valutar. Mai mult, omul s-ar afla chiar în topul celor mai bogați români. 

El a provocat, luni, un accident grav în care au fost implicați pietoni dar și alte mașini. Accidentul, unul dintre cele mai grave produse în ultima vreme, a fost surprins de camerele deluat vederi amplase în zonă, iar imaginile par rupte din filmele polițiste de acțiune. Vedem um o mașină care gonește pe stradă este scăpată de sub control, intră pe contrasens, sare peste șinele de tramvai și ajunge pe trotuar. Doi oameni sunt pur și simplu spulberați. În această cursă nebună autoturismul se izbește de alte trei mașini parcate.

Șoferul care a spulberat doi oameni aflați pe trotuar, ieri, la Timișoara, este un milionar cunoscut, aflăm de pe Știrile Pro Tv. El se ocupă cu afaceri în domeniul imobiliar și tranzacții valutare. Mai mult, se pare că omul se află în topul celor mai bogați români. Acum este grav rănit și se află în spital. A fost prins în fiarele contorsiane ale mașinii cu care a izbit doi pietoni ce așteptau la semafor, pentru atrece starada. Nu au mai apucat s-o facă. O mașină parcă venită de nicăieri a intrat în ei și i-a spulberat. Numai o minune face ca acum cei doi, o femeie și un bărbat în vârstă de 68 de ani, să mai trăiască. Sunt pe un at de spitalși se luptă pentru viața lor. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net