Mario Iorgulescu, dat în urmărie națională de Poliția Română. Poza lui apare pe lista infractorilor

Ultima actualizare:

    Mario Iorgulescu a fost dat în urmărire națională de Poliție
Mario Iorgulescu a fost dat în urmărire națională de Poliție

Mario Iorgulescu a fost dat în urmărire națională de Poliția Română. Asta vine la o zi după ce judecătorii au emis un mandat național de arestare preventivă în lipsă pentru fiul lui Gino Iorgulescu. Asta nu înseamnă însă că tânărul, acuzat de omor, va fi văzut prea curând în cătușe, în România.

Mario Iorgulescu se află de astăzi, 6 martie, pe site-ul Poliției Române, la secțiunea persoane aflate sub urmărire generală.

Din descrierea oamenilor legii aflăm că tânărul de 24 de ani este „tatuat pe mâna stângă” și are „cicatrici vechi pe antebrațul mâini drepte”.

Mario Iorgulescu se află pe site-ul Poliției Române
Mario Iorgulescu se află pe site-ul Poliției Române

”Semnalmente: Înălțimea 191 cm, frunte lată, nas drept, ochi căprui, păr șaten, corpolență atletică, tatuat pe mâna stângă, cicatrici vechi pe antebrațul mâini drepte”, apare în dreptul fotografiei sale.

Mario Iorgulescu nu va fi adus deocamdată în țară

”Din acest moment, oamenii legii sunt obligați să verifice dacă el se află la domiciliu ca să pună în executare mandatul, asta deși știu că nu se află în țară. Următorul pas este ca aceștia să facă un referat către procurorul de caz prin care să-l anunțe că nu este acasă, va fi dat în urmărire la frontieră, după care i se va solicita judecătorului să emită pe numele său un mandat european de arestare. Aceasta este procedura. După ce avem mandatul de arestare european, pasul următor este să fie pus în aplicare de polițuștii italieni. Dar dacă starea de sănătate nu-i va permite lui Mario Iorgulescu să poată fi transportat cu avionul, nu va fi adus de acolo. Dar dacă se va constata că se sutrage de la urmărirea penală va fi încătușat și extrădat,”, ne-a explicat avocatul Adrian Cuculis.  

Mario Iorgulescu, acuzat de omor

Tribunalul București a luat ieri, 5 martie, decizia arestării preventive în cazul Mario Iorgulescu, după ce Parchetul a venit cu propunerea de arestare.

Bolidul Aston Martin, condus de Mario Iorgulescu, a fost făcut praf
Bolidul Aston Martin, condus de Mario Iorgulescu, a fost făcut praf

Acesta este acuzat de omor și de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Potrivit procurorilor, fiul președintelui LPF, Gino Iorguolescu, se face vinovat de producerea unui accident rutier, în data de 8 septembrie 2019, în urma căruia un tânăr de doar 24 de ani și-a pierdut viața. 

Mario este acuzat că nu a oprit la culoarea roșie a semaforului, a condus cu o viteză de 162 km/h, deși limita legală era 50 km/h și s-a urcat la volan beat și drogat.

Citește și:

https://www.click.ro/news/national/mario-iorgulescu-arestat-lipsa-decizia-nu-este-definitiva

https://www.click.ro/news/national/mario-iorgulescu-acuzat-de-omor-procurorii-au-emis-mandat-de-arestare

https://www.click.ro/news/national/mario-iorgulescu-batai-droguri-si-scandaluri-cu-iz-mafiot-0

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cafea jpg
renovare apartament jpg
image png
bucuria 1536x1024 jpg
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image png
439472728 923339792915902 5736137712490660858 n e1713931499872 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net