VIDEO Curajul unei românce în Spania. A oprit un tren, îngrozită de ce vorbea un conațional la telefon

Ultima actualizare:

O româncă a oprit un tren care pornise din Spania spre București. În timpul călătoriei a auzit un bărbat care vorbea la telefon în limba română. Acesta își amenința cu moartea partenera de viață. Lavinia, românca aflată în același compartiment, a sunat la 112 și a anunțat poliția că un bărbat ar putea să săvârșească o infracțiune gravă.

Tren Germania FOTO Shutterstock jpg

Românul care vorbea la telefon își amenința partenera aflată în țară că vine să o omoare și că îi va da foc și ei și părinților ei. Aceste cuvinte au alertat-o pe Lavinia D, l-a înregistrat, apoi a mers într-un alt vagon unde a apelat la serviciul unic de urgență.

Ulterior, ea a povestit întreaga întâmplare pe rețelele sociale.

Amenințări cu moartea

În timp ce vorbea la telefon, bărbatul devenea din ce în ce mai nervos, iar amenințările din ce în ce mai grave. Românca s-a temut că în momentul în care acesta va ajunge acasă își va pune planul în aplicare.

„Am să o omor, de data asta nu va fi cruțată. O să-i dau foc la casă cu ea și cu părinții ei în ea”, au fost cuvintele pe care le striga bărbatul la telefon, a scris ulterior Lavinia pe o rețea socială.

“Părea că vorbește cu un prieten, iar amenințările la adresa fostei sale partenere au devenit din ce în ce mai grave. A spus că aveau un copil și că acesta îi ceruse să o lase în pace, dar că nu avea de gând să o facă pentru că ori era cu el, ori era moartă”, a povestit femeia.

Românca nemulțumită de reacția poliției și a oamenilor

În urma apelului ei la 122, trenul a fost oprit, iar un echipaj de poliție a urcat în tren pentru a sta de vorbă cu bărbatul. Însă reacția organelor de poliție nu a mulțumit-o pe femeia care i-a chemat.

„Da, a venit poliția, dar doar pentru a-i spune să se poarte frumos. Să nu vorbească așa… dar nu mi-au cerut înregistrarea și nu au existat consecințe pentru ceea ce a făcut. Cred că aceste lucruri sunt cele care duc la nenorociri mai târziu”.

Femeia a scris despre experiența ei pe facebook și spre marea ei dezamăgire reacția oamenilor nu a fost cea pe care o aștepta. Unii dintre internauți au lăudat-o pentru inițiativă, dar alții au criticat-o și au numit-o „băgăcioasă”

M-au făcut băgăcioasă, de parcă băgăcioasa în acest caz ar fi fost o insultă. Eu sunt mândră de ceea ce am făcut”, a mai spus românca.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
familie  foto   Shutterstock jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net