Descoperire macabră în Spania! Un român a găsit un cadavru decapitat într-o valiză

Descoperire macabră în Spania! Un român a găsit un cadavru decapitat în timp ce se uita prin gunoi. Episodul tulburător s-a petrecut în Barcelona. Trupul secționat a fost descoperit într-o pubelă din cartierul Eixample, ascuns într-o valiză.

Un român a găsit un cadavru decapitat într-o valiză
Un român a găsit un cadavru decapitat într-o valiză

Un român care căuta fier vechi într-un cartier din Barcelona a găsit un cadavru mutilat, informează publicația El Pais, conform Adevărul. 

Bărbatul a făcut descoperirea macabră marți dimineață, în timp ce se uita prin pubele. La un moment dat, acesta dat de o valiză grea. Curios să vadă ce este în interior, bărbatul a deschis-o. A rămas șocat când a observat că în valiză era un trup decapitat.

„Sunt vânzător de tutun și în fiecare dimineață merg și refac stocul de tutun al barurilor din zonă”, a declarat un bărbat care s-a întâmplat să fie în zonă când românul a descoperit cadavrul.

Un român a găsit un cadavru decapitat în timp ce umbla prin gunoi

„O persoană care colectează fier vechi, un client de-al meu, m-a strigat exact după ce a găsit valiza”, a declarat bărbatul pentru El Pais, notează Digi24. 

 „Pietene, prietene, sună după cineva, este foarte grav, foarte grav”, i-ar fi spus românul. Vânzătorul de tutun s-a apropiat de pubelă și bărbatul din țara noastră i-a arătat ce era în valiză.

„Am crezut că sunt doar haine, dar apoi am văzut trunchiul unui bărbat alb”, povestește el.

Bărbatul care a găsit cadavrul nu avea telefonul la el, așa că a fugit la mașina. Pe drum a văzut o ambulanță și a oprit-o. Ulterior, echipajul din mașină a alertat poliția iberică.

Ce au descoperit polițiștii catalani

Polițișii din Barcelona s-au deplasat la locul incidentului și au izolat zona. După colectarea amprentelor a început interogarea locuitorilor și verificarea imaginilor de pe camerele de supraveghere.

Gunoiul fusese colectat în noaptea de dinaintea descoperirii făcute de bărbatul român. Așadar, momentul când a fost abandonat valiza s-a petrecut cândva după colectarea gunoiului, mai scrie sursa citată. 

Poliția catalană a verificat și celelalte pubele din zonă, însă nu a găsit alte membre sau părți ale trunchiului descoperit de bărbatul român.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
bani valuta curs valutar dolari pexels jpg
cub cornel Ilie png
facebook messenger jpeg
cub Otniela png
Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
codruta began jpg
image
image
image
image
image
image
Fratii Tate escortati de politisti la iesirea din sediul DIICOT 26 ianuarie FOTO Inquam Photos Sabin Cirstoveanu
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
bani valuta curs valutar dolari pexels jpg
facebook messenger jpeg
gun 4560173 960 720 jpg