Descoperire macabră în Spania! Un român a găsit un cadavru decapitat într-o valiză

Ultima actualizare:

Descoperire macabră în Spania! Un român a găsit un cadavru decapitat în timp ce se uita prin gunoi. Episodul tulburător s-a petrecut în Barcelona. Trupul secționat a fost descoperit într-o pubelă din cartierul Eixample, ascuns într-o valiză.

Un român a găsit un cadavru decapitat într-o valiză
Un român a găsit un cadavru decapitat într-o valiză

Un român care căuta fier vechi într-un cartier din Barcelona a găsit un cadavru mutilat, informează publicația El Pais, conform Adevărul. 

Bărbatul a făcut descoperirea macabră marți dimineață, în timp ce se uita prin pubele. La un moment dat, acesta dat de o valiză grea. Curios să vadă ce este în interior, bărbatul a deschis-o. A rămas șocat când a observat că în valiză era un trup decapitat.

„Sunt vânzător de tutun și în fiecare dimineață merg și refac stocul de tutun al barurilor din zonă”, a declarat un bărbat care s-a întâmplat să fie în zonă când românul a descoperit cadavrul.

Un român a găsit un cadavru decapitat în timp ce umbla prin gunoi

„O persoană care colectează fier vechi, un client de-al meu, m-a strigat exact după ce a găsit valiza”, a declarat bărbatul pentru El Pais, notează Digi24. 

 „Pietene, prietene, sună după cineva, este foarte grav, foarte grav”, i-ar fi spus românul. Vânzătorul de tutun s-a apropiat de pubelă și bărbatul din țara noastră i-a arătat ce era în valiză.

„Am crezut că sunt doar haine, dar apoi am văzut trunchiul unui bărbat alb”, povestește el.

Bărbatul care a găsit cadavrul nu avea telefonul la el, așa că a fugit la mașina. Pe drum a văzut o ambulanță și a oprit-o. Ulterior, echipajul din mașină a alertat poliția iberică.

Ce au descoperit polițiștii catalani

Polițișii din Barcelona s-au deplasat la locul incidentului și au izolat zona. După colectarea amprentelor a început interogarea locuitorilor și verificarea imaginilor de pe camerele de supraveghere.

Gunoiul fusese colectat în noaptea de dinaintea descoperirii făcute de bărbatul român. Așadar, momentul când a fost abandonat valiza s-a petrecut cândva după colectarea gunoiului, mai scrie sursa citată. 

Poliția catalană a verificat și celelalte pubele din zonă, însă nu a găsit alte membre sau părți ale trunchiului descoperit de bărbatul român.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net