Cazul morții lui George Cojocaru, un român omorât în bătaie în Spania. Fratele lui a murit imediat după

Ultima actualizare:

A murit de durere! Un bărbat a făcut infarct și a decedat după ce a aflat că fratele său, George Cojocaru, care locuia de peste două decenii în Spania, fusese bătut și se afla în comă, cu șanse minime de supraviețuire. 

George Cojocaru a murit după ce a fost bătut cu bestialitate de un spaniol
George Cojocaru a murit după ce a fost bătut cu bestialitate de un spaniol

George Cojocaru plecase la muncă, în Spania, de 21 de ani 

George Cojocaru, un român în vârstă de 43 de ani, originar din Dorohoi și stabilit de 21 de ani în Spania, în provincia Huelva, a murit la sfârșitul lunii august, după ce a fost adus la spital în stare gravă. Bărbatul fusese bătut cu bestialitate de către spaniolul Carlos Garrido Juárez, în vârstă de 47 de ani, în fața a mai multor martori. 

Când a aflat că fratele său a fost bătut și se află în comă, cu șanse minime de supraviețuire, bărbatul care se afla în București a făcut infarct miocardic. Medicii nu i-au putut salva viața, iar la câteva zile a fost pronunțat decesul. La scurt timp după moartea sa, și George Cojocaru a murit, internat într-un spital din Huelva. 

Citește și: Cronica neagră de Crăciun a românilor din diaspora 

Criminalul se află în libertate

Marți, 27 septembrie, familia lui Cojocaru a cerut Tribunalului Provincial din Huelva să revoce eliberarea provizorie și să dispună intrarea în arest preventiv a lui Juárez, bărbatul care l-a agresat violent pe George Cojocaru și i-a provocat decesul. 

Tribunalul Ayamonte a decis cercetarea în libertate a agresorului pe 2 august. Adică cu 21 de zile înainte de moartea lui George. Părinții lui George cer să li se facă dreptate și roagă autoritățile să trateze cazul cu seriozitate, nu doar ca pe o „altă moarte banală".  

În cele două contestații depuse, înainte și după moartea fiului lor, George Cojocaru, părinții victimei, Emil și Eufrosina, au cerut Tribunalului Ayamonte să emită măsuri mai dure împotriva bărbatului care le-a ucis fiul.

Vezi și: Un român a fost ucis în somn de persoane necunoscute, în timp ce se afla în Germania 

Motivul de la care a pornit conflictul dintre român și spaniol 

Motivul scandalului ar fi fost menajera care se ocupa de curățenie în casa lui George Cojocaru și care era iubita spaniolului care i-a curmat viața lui George.

Nu doar o dată spaniolul îl amenințase pe George că îi va veni de hac, deranjat fiind de atitudinea pe care o are față de femeie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!          

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net