Un român pasionat al jocurilor electronice a murit în Rusia. Familia crede că tânărul a fost ucis

Alex Dincof avea 22 de ani și era un pasionat al jocurilor electronice. Tânărul era cunoscut ca fiind chiar unul dintre cei mai buni jucători din Europa. Vestea morții sale a căzut ca un trăsnet. Nici familia, nici prietenii nu-și pot explica ce s-a întâmplat în ziua în care tânărul a fost găsit mort, în fața imobilului cu 9 etaje de unde se presupune că a căzut. Și, pentru ca lucrurile să se complice și mai mult, aflăm că românul și-a pierdut viața într-un oraș din vestul Rusiei. 

image

Un tânăr de origine română, cu familia în Italia, a căzut de la etajul 9 al unui bloc într-un oraş din vestul Rusiei, scrie Adevărul. Poliţia rusă consideră că este vorba despre un accident, însă autoritățile nu exclud și posibilitatea unei sinucediri. 

Familia tânărului, originară din Tulcea, dar stabilită în Italia, susţine însă că Alex nu avea nici un motiv să recurgă la un gest extrem, potrivit presei italiene.

Cine este Alex, tânărul mort în Rusia

Tânărul de 22 de ani, Alex Dincof, era foarte cunoscut în lumea sporturilor electronice, unde îşi făcuse un nume după ce a câştigat mai multe competiţii. Era considerat unul dintre cei mai buni jucători europeni. El a călătorit în Rusia la începutul acestui an, în  Rostov Veliky, pentru a-şi vizita iubita, pe care o cunoscuse în cadrul unei competiţii de CS:GO. Alex îşi începuse cariera în sportul electronic în 2015 adoptând aliasul „Fusion”. A avut parte de o ascensiune rapidă şi a ajuns atât de bun încât a reuşit să se întreţină din punct de vedere financiar doar practicând e-sportul şi călătorind în întreaga lume pentru a concura.   

Familia crede că Alex a fost ucis 

Părinţii săi au respins ipotezele înaintate de poliţia rusă, care consideră că este vorba de un accident sau o sinucidere. „Alex nu avea niciun motiv să îşi ia viaţa. Nu înţeleg cum a putut avea loc un astfel de accident. Mi-e teamă că cineva l-a ucis", le-a spus mama sa celor mai apropiaţi prieteni ai fiului ei, potrivit cronacaqui.it.   

Familia a contactat ambasada Italiei la Moscova pentru a afla mai multe detalii despre tragedie. Răspunsul arată o comunicare dezamăgitoare cu autorităţile locale: „Nu putem spune dacă autopsia a fost efectuată sau nu". Nu există veşti clare nici măcar în ceea ce priveşte repatrierea trupului tânărului campion, deşi autorităţile diplomatice italiene au asigurat  „o prezenţă şi o iniţiativă rapidă".

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net