Un român pasionat al jocurilor electronice a murit în Rusia. Familia crede că tânărul a fost ucis

17 ianuarie 2022

Alex Dincof avea 22 de ani ╚Öi era un pasionat al jocurilor electronice. T├ón─ârul era cunoscut ca fiind chiar unul dintre cei mai buni juc─âtori din Europa. Vestea mor╚Ťii sale a c─âzut ca un tr─âsnet. Nici familia, nici prietenii nu-╚Öi pot explica ce s-a ├«nt├ómplat ├«n ziua ├«n care t├ón─ârul a fost g─âsit mort, ├«n fa╚Ťa imobilului cu 9 etaje de unde se presupune c─â a c─âzut. ╚śi, pentru ca lucrurile s─â se complice ╚Öi mai mult, afl─âm c─â rom├ónul ╚Öi-a pierdut via╚Ťa ├«ntr-un ora╚Ö din vestul Rusiei. 

image

Un t├ón─âr de origine rom├ón─â, cu familia ├«n Italia, a c─âzut de la etajul 9 al unui bloc ├«ntr-un ora┼č din vestul Rusiei, scrie Adev─ârul. Poli┼úia rus─â consider─â c─â este vorba despre un accident, ├«ns─â autorit─â╚Ťile nu exclud ╚Öi posibilitatea unei sinucediri. 

Familia tânărului, originară din Tulcea, dar stabilită în Italia, susţine însă că Alex nu avea nici un motiv să recurgă la un gest extrem, potrivit presei italiene.

Cine este Alex, tânărul mort în Rusia

T├ón─ârul de 22 de ani, Alex Dincof, era foarte cunoscut ├«n lumea sporturilor electronice, unde ├«┼či f─âcuse un nume dup─â ce a c├ó┼čtigat mai multe competi┼úii. Era considerat unul dintre cei mai buni juc─âtori europeni. El a c─âl─âtorit ├«n Rusia la ├«nceputul acestui an, ├«n  Rostov Veliky, pentru a-┼či vizita iubita, pe care o cunoscuse ├«n cadrul unei competi┼úii de CS:GO. Alex ├«┼či ├«ncepuse cariera ├«n sportul electronic ├«n 2015 adopt├ónd aliasul ÔÇ×FusionÔÇŁ. A avut parte de o ascensiune rapid─â ┼či a ajuns at├ót de bun ├«nc├ót a reu┼čit s─â se ├«ntre┼úin─â din punct de vedere financiar doar practic├ónd e-sportul ┼či c─âl─âtorind ├«n ├«ntreaga lume pentru a concura.   

Familia crede c─â Alex a fost ucis 

P─ârin┼úii s─âi au respins ipotezele ├«naintate de poli┼úia rus─â, care consider─â c─â este vorba de un accident sau o sinucidere. ÔÇ×Alex nu avea niciun motiv s─â ├«┼či ia via┼úa. Nu ├«n┼úeleg cum a putut avea loc un astfel de accident. Mi-e team─â c─â cineva l-a ucis", le-a spus mama sa celor mai apropia┼úi prieteni ai fiului ei, potrivit cronacaqui.it.   

Familia a contactat ambasada Italiei la Moscova pentru a afla mai multe detalii despre tragedie. R─âspunsul arat─â o comunicare dezam─âgitoare cu autorit─â┼úile locale: ÔÇ×Nu putem spune dac─â autopsia a fost efectuat─â sau nu". Nu exist─â ve┼čti clare nici m─âcar ├«n ceea ce prive┼čte repatrierea trupului t├ón─ârului campion, de┼či autorit─â┼úile diplomatice italiene au asigurat  ÔÇ×o prezen┼ú─â ┼či o ini┼úiativ─â rapid─â".

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
kate middleton jpg jpeg
cub maria constantin animat gif
Foto mare Tom Cruise  GettyImages 1395809219 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
elevi evaluare nationala jpeg
evaluare nationala jpeg
evaluare nationala jpeg
cannes jpeg
img (3) jpg
nunta miri casatorie verighete jpeg