Tentativ─â de sinucidere live, pe Facebook. Un b─ârbat din Baia Mare a luat un pumn de pastile dup─â ce l-ar fi p─âr─âsit iubita

3 decembrie 2021
image
Un bărbat de 40 de ani a încercat să se sinucidă, la Baia Marefoto: ObservatorNews.ro

Scene de groaz─â joi seara, ├«ntr-un cartier din Baia Mare. Un b─ârbat a vrut s─â transmit─â live, pe Facebook, momentul ├«n care ├«╚Öi pune cap─ât zilelor, ├«nghi╚Ťind mai multe medicamente.

B─ârbatul ar fi consumat b─âuturi alcoolice pentru a-╚Öi face curaj, apoi ar fi ├«nghi╚Ťit un pumn de pastile, transmi╚Ť├ónd totul live, pe Facebook. Potrivit Observatornews.ro, b─ârbatul ar fi fost afectat dup─â desp─âr╚Ťirea de iubit─â. Tentativa de suicid a fost urm─ârit─â pe Internet de mama lui, dar ╚Öi de prieteni, care au sunat la 112 ╚Öi au cerut ajutorul echipajelor medicale ╚Öi ale poli╚Ťiei.

"Ast─âzi (ieri n.r.), 02 decembrie, la ora 18.04, poli╚Ťi╚Ötii din Baia Mare au fost sesiza╚Ťi prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul c─â un b─ârbat ar fi avut inten╚Ťia de a se sinucide la domiciliul s─âu de pe bulevardul Independen╚Ťei din municipiu. Deplasa╚Ťi la fa╚Ťa locului, poli╚Ťi╚Ötii au identificat un b─ârbat de 40 de ani din Mure╚Ö, care a declarat c─â ar fi consumat b─âuturi alcoolice ╚Öi ar fi ingerat mai multe medicamente. B─ârbatului i-au fost acordate ├«ngriji medicale de c─âtre un echipaj SMURD ╚Öi ulterior a fost transportat la spital ├«n vederea efectu─ârii de investiga╚Ťii medicale de specialitate. Poli╚Ťi╚Ötii continu─â cercet─ârile ├«n vederea stabilirii tuturor ├«mprejur─ârilor producerii evenimentului".

Un alt bărbat din Olt a încercat să se sinucidă în timp ce transmitea live pe Facebook

Joi, 2 decembrie, ├«n pres─â a fost semnalat un alt caz de tentativ─â de sinucidere live, pe Facebook. Este vorba despre un b─ârbat ├«n v├órst─â de 50 de ani, din Olt, care a fost salvat de poli┼úi┼čti, dup─â ce ace┼čtia au fost sesiza┼úi la 112 de o persoan─â care a observat inten┼úia b─ârbatului. 

Poli┼úi┼čtii au fost anun╚Ťa╚Ťi la 112, la ora 18:17, c─â un b─ârbat din comuna Nicolae Titulescu ├«ncearc─â s─â se sinucid─â prin sp├ónzurare, ├«n direct, pe o re┼úea de socializare. Pentru salvarea b─ârbatului au intervenit poli┼úi┼čti de la Sec┼úia de Poli┼úie Rural─â Perie┼úi. Agentul ┼čef principal a s─ârit gardul locuin┼úei b─ârbatului ┼či a reu┼čit s─â-l salveze ├«mpreun─â cu doi cet─â┼úeni.

florin calinescu png
BeFunky collage (16) jpg
anamaria prodan png
laurentiu reghecampf corina caciuc png
Cub Lauren╚Ťiu Reghecampf jpeg
BeFunky collage (17) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image png
aplicatii de programare jpg
nicolae ciuca 7540888 mediafax foto alexandru dobre jpeg
cracked screen phone 6137675 1920 jpg
X 5IWe83ul1Ur30GxxdlGA jpg
printesa charlene (6) jpg