Sinucidere în grup în Călărași. Două femei și un bărbat s-au aruncat în Dunăre

Ultima actualizare:

Două femei și un bărbat, doi soți și mama unuia dintre ei, s-au aruncat vineri în brațul Borcea al Dunării, la Călărași. Femeile au murit, în timp ce bărbatul a fost dus la spital, în stare gravă.

Cei trei locuiau pe străzi de o bună perioadă de timp Sursă foto: Captură video
Cei trei locuiau pe străzi de o bună perioadă de timp Sursă foto: Captură video

Potrivit presei locale, cei trei locuiau pe străzi de 3 ani, iar în 2017 au mai avut o tentativă de sinucidere. Și atunci s-au aruncat în apele Dunării, după ce au consumat o substanță toxică. 

Familia a locuit într-o garsonieră, dar aceasta a fost scoasă la vânzare din cauza acumulării unor datorii mari la utilități. Ulterior, cei trei au primit o locuință socială, însă au fost evacuați tot pentru neplata utilităților. Se pare că problemele cu care se confruntau i-ar fi determinat să își pună capăt zilelor. 

La data de 7 ianuarie a.c., ora 15.39, am fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că 3 persoane s-au aruncat în brațul Borcea, în municipiul Călărași.

În fapt, 2 femei, în vârstă de 47 și 77 de ani, precum și un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din municipiul Călărași, ar fi intrat, cu intenția de a se sinucide, în apa brațului Borcea.

Cele doua femei au fost declarate decedate, iar barbatul a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii situației de fapt”, se arată în comunicatul emis de către autorități. 

Reacția primarului 

În urmă cu trei ani au fost daţi afară din locuinţele sociale pentru că nu şi-au plătit datoriile. În această perioadă, au fost nevoiţi să doarmă pe străzi, pe băncile din oraş, în frig şi ploaie. Primarul Marius Dulce a vorbit despre situația în care se aflau cei trei.

"Nu au vrut efectiv să meargă în altă parte. Le-am oferit un apartament, au plecat de acolo, nu au vrut decât să stea pe stradă. Le-am dat locuință socială, nu au plătit nimic, au vrut doar pe stradă. Am făcut adresă la Spitalul Județean, cei de acolo au spus că trebuie să îi ducem noi în fața comisiei", a declarat primarul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
italian masini bucuresti jpg
foto1 viol jpg
nasa foto pexels
maxresdefault jpg
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net