Dan Barna refuză să își dea demisia: "Sunt un luptător, nu o să renunț"

Ultima actualizare:

    Dan Barna nu vrea să plece din fruntea USRFoto: Facebook
Dan Barna nu vrea să plece din fruntea USRFoto: Facebook

Dan Barna nu vrea să își dea demisia, după ce mai mulți simpatizanți, dar și colegi, i-au cerut-o. Liderul USR a precizat că este mulțumit de rezultatul obținut la alegerile parlamentare, dar a menționat că se putea și mai bine.

"Din momentul în care am intrat în politică am încetat să mă mai tem pentru o decizie. Sunt un luptător, nu o să renunț, rezultatul de aseară pentru noi ne confirmă că suntem forța modernizatoare de care e nevoie în modernizarea României. O să fac tot ce pot ca USR PLUS să fie într-o poziție cât mai bună în următorii patru ani.

Ne doream un rezultat mai bun, dar am dublat numărul de parlamentari, ceea ce arată că suntem pe drumul corect. Mesajul de reformă este necesar și trebuie să se susțină.

Vom analiza acest rezultat care așază USR PLUS în poziția de a fi partener pentru guvernare", a declarat Dan Barna, la Digi24.

Ionuț Moșteanu, purtătorul de cuvânt al USR PLUS, a declarat, referitor la faptul că lui Dan Barna i s-a cerut demisia după rezultatul alegerilor: "Vom face o analiză". El a subliniat totuși meritele lui Dan Barna, care a adus partidul la un scor dublu față de 2016.

image
image
image
image
image
image
FotoJet (10) jpg
lidl
bani de Craciun jpg
pnrr bloc jpg
Bărbat cu un telefon in mana FOTO Shutterstock
kfc pui foto shutterstock
FotoJet (9) jpg
la masa jpg