Dan Drăgulin, primarul din Călărași, a murit la 59 de ani după ce a fost infectat cu COVID-19


    Dan Drăgulin avea 59 de aniFoto: Digi24
Dan Drăgulin avea 59 de aniFoto: Digi24

Doliu în lumea politică! Dan Drăgulin, primarul în funcție al orașului Călărași și președintele PNL al filialei locale, a murit luni dimineață (12 octombrie) după ce a fost infectat cu noul coronavirus.

Edilul avea 59 de ani și se afla internat la Institutul Matei Balș din București cu mai multe comorbidități. El nu a mai putut să participe în ultima săptămână de campanie a alegerilor locale din 27 septembrie, după ce starea sa s-a deteriorat, potrivit Digi24.

„Ne exprimăm regretul față de dispariția dureroasă a colegului nostru Daniel Drăgulin, primar al municipiului Călărași în perioada 2012 - 2020, președinte al filialei PNL Călărași și vicepreședinte al PNL. Partidul Național Liberal transmite condoleanțe familiei îndoliate și va păstra vie memoria colegului liberal care a luptat pentru o societate dreaptă în spiritul valorilor liberale naționale pentru toți cei din jurul său. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, se arată într-un comunicat al PNL.

Ludovic Orban: "Este o pierdere mare pentru noi!"

„Am aflat cu nespusă mâhnire această tristă veste, că Dan Drăgulin, bunul nostru coleg și prieten, a pierdut bătălia pentru viață în spitalul Matei Balș. A fost infectat cu coronavirus, el n-a mai putut în ultima săptămână să participe la campanie și după terminarea alegerilor a luptat cu boala și, din păcate, a decedat în cursul acestei dimineți. Este o pierdere mare pentru noi. Dan Drăgulin a fost un foarte bun coleg, un om care a avut rezultate deosebite în administrație și această pierdere o resimțim din greu. Transmit familiei condoleanțe și faptul că stăm alături de familie. Regret profund”, a spus Ludovic Orban, președintele PNL, luni dimineață.

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
catherine zeta jones png
zodia care consuma alcool jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
cub rebeca onoriu png
foto1 porcul jardelb jpg
image
image
image
image
image
image
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin