Dan Ilie Morega, fostul prefect de Gorj, noi acuzații după ce a lovit o jurnalistă. VIDEO

Ultima actualizare:

Dan Ilie Morega a lovit, vineri, 22 martie, o jurnalistă Digi24 chiar în biroul său, când i-a fost cerută o reacție la faptul că a fost prins joi seară, a șasea oară la volan, deși nu are permis. Fostul prefect s-a ales cu un dosar penal. Amintim că el a fost internat la secția Psihiatrie a Spitalului Județean din Târgu Jiu, iar medicii au recomandat ca, timp de 6 luni, să nu se mai urce la volan. 

Dan Ilie Morega Foto: Facebook
Dan Ilie Morega Foto: Facebook

Dan Ilie Morega a lovit o jurnalistă 

Dan Ilie Morega a lovit jurnalista Digi24 în birou, atunci când i-a fost cerută o reacție la faptul că a fost prins la volan, deși nu are permis. Momentul a fost filmat cu telefonul mobil de jurnalistă. Poliția gorjeană a deschis dosar penal în cazul fostului prefect PNL de Gorj.  Incidentul a avut loc după ce Dan Morega, 78 de ani, a anunțat că va susține o conferință de presă pentru a explica de ce s-a urcat din nou la volan. 

„Acela a fost momentul în care și echipa Digi24 a ajuns la biroul fostului prefect de Gorj. Am intrat în încăperea în care fostul prefect se afla cu alți jurnaliști în acel moment. Ne-a adresat injurii, în special mie, în calitate de reporter. M-a împins și m-a lovit. A fost momentul în care m-a dat afară din birou. Am sunat, așadar, la Poliție”, a declarat jurnalista Anamaria Ianc.

La ieșirea din sediul în care își are biroul, Dan Morega a negat că a lovit-o pe jurnalistă și l-a jignit pe cameraman. „Am împins-o, n-am lovit-o, să meargă la IML dacă am împins-o, dacă am lovit-o. Nu! Ca și nemernicu’ ăsta, împreună cu ea, trimiși la București. Râzi, râzi jegodie penală. Veți răspunde toți penal”, a spus Dan Morega, potrivit Digi24.

Dan Ilie Morega, prins la volan fără permis

Recent, Dan Ilie Morega a fost plasat sub control judiciar, după ce a fost prins în timp ce conducea prin București fără să mai aibă acest drept. Decizia a fost luată în cel de-al cincilea dosar deschis pe numele lui Morega în ultimele săptămâni.

Amintim că el a fost internat la secția Psihiatrie a Spitalului Județean din Târgu Jiu, iar medicii au recomandat ca, timp de 6 luni, să nu se mai urce la volan. Morega nu doar că nu a respectat interdicția, dar și-a pus și girofar la mașină și a declarat că este agent în misiune. Fostul prefect are șofer la dispoziție din partea firmei pe care o administrează, dar de fiecare dată preferă să conducă el.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net