Fiul unui cunoscut om de afaceri, prins drogat la volan și fără permis. În mașină avea lingouri de aur

Fiul unui cunoscut om de afaceri din Brăila a fost prins în trafic drogat. La verificare, polițiștii au constatat că acesta avea și permisul suspendat pentru că a condus sub influența alcoolului. În mașină agenții au gpsit sute de mii de euro și patru kilograme de aur în lingouri.

Sursa foto: Ziarul Comunitatea
Sursa foto: Ziarul Comunitatea

Drogat și cu permisul suspendat

Mădălin Costin, în vârstă de 38 de ani, fiul omului de afaceri brăilean Sorin Costin, a fost prins, miercuri seară, în jurul orei 19,00, drogat la volan. Polițiștii l-au tras pe dreapta pe strada Unirii din Centrul Brăilei, aproape de locuința acestuia, relatează De Brăila.

Polițiștii au constat că Mădălin Costin avea și permisul suspendat.

"Poliţiştii au constatat că bărbatul are exercitarea dreptului de a conduce suspendată. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea o îmbibaţie alcoolică de 0,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Brăileanul a fost testat şi cu aparatul DrugTest, rezultând indicii cu privire la o posibilă prezenţă a substanţelor psihoactive. Totodată, în urma controlului efectuat asupra sa şi în vehicul au fost descoperite obiecte tăietor-înţepătoare şi o sumă de bani ce a fost ridicată în vederea continuării verificărilor şi a stabilirii provenienţei acestora", a precizat joi IPJ Brăila.

400.000 de euro şi 4 kg de aur în lingouri

Surprizele s-au ținut lanț pentru polițiști. La verificarea mașinii acești au găsit o sumă considerabilă de bani și aur.

Presa locală scrie că ar fi vorba despre 400.000 de euro şi 4 kg de aur.

Potrivit unor surse judiciare citate de presa locală, bărbatul este fiul cunoscutului afacerist Sorin Costin, care fusese partener de afaceri cu fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.

Cum cazul depășea cu mult un simplu ”incident” în trafic, pe fir au intrat și polițiștii Serviciului de Investigare a Infracțiunilor Economice, cei de la Investigații Criminale și de la Biroul Arme, Muniții, Substanțe Toxice. Potrivit Ziarul Comunitatea, acasă la Mădălin Costin au fost găsite arme de foc, urmând a fi stabilit regimul acestora, spun sursele judiciare. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cosmin Avram vlogger jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (8) jpg
Plaja Samskara jpeg
FotoJet (7) jpg
Frigider FOTO Shutterstock jpg
Matia Corvin (© Wikimedia Commons)
FotoJet (5) jpg
casuta rasturnata jpg
FotoJet (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net