Dar uriaș la nunțile și botezurile deputaților. Sumele imense care au intrat în conturile politicienilor

Ultima actualizare:

Parlamentarii s-au putut bucura de sume uriașe primite la nunți sau botezuri. Ionuț Stroe, deputatul PNL a adunat daruri de nuntă în valoare de aproximativ un sfert de milion de euro. Nici deputatul PSD Constantin Bîrcă nu s-a last mai prejos. George Simion, președintele Alianței pentru Unirea Românilor, a fost și el în fruntea listei, scrie adevărul.ro.

Politicienii au strâns sume uriașe la nunțile lor Foto: Shutterstock
Politicienii au strâns sume uriașe la nunțile lor Foto: Shutterstock

George Simion a strâns la nuntă 400.000 de euro 

De departe cea mai mare nuntă a fost cea a liderului AUR, George Simion, care s-a căsătorit cu Ilinca Munteanu (devenită Simion) în luna august a anului trecut, în localitatea Măciuca.

Din declarația de avere a acestuia reiese că darurile de nuntă s-au ridicat la impresionanta sumă de 400.000 de euro. Ulterior, George Simion și soția au infirmat că aceasta a fost suma care le-a rămas după nuntă.

Ionuț Stroe a strâns 246.000 de euro, la nuntă

La nunta sa din mai, a anului trecut, purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe a strâns o mică avere din darul de nuntă. Acesta a organizat petrecerea într-un hotel de lux din Caransebeș. Potrivit declarației sale de avere, depusă zilele trecute, liberalul ar fi câștigat aproximativ 246 de mii de euro.

230.000 euro, darul de nuntă pentru deputatul Adrian Miroslav Merka

Deputatul Adrian Miroslav Merka (de la grupul minorităților naționale) s-a însurat și el anul trecut. El și Georgiana au optat pentru o cununie civilă în stil tradițional slovac la Huta Slavia, cu alai de căruțe și port popular.

Potrivit declarației de avere, depuse zilele trecute de Adrian Merka, darul la nuntă a fost de 230.000 de euro. Mai exact, 200.000 euro și 150.000 lei.

Altă nuntă cu dar mare

O altă nuntă cu daruri mari în PNL a avut viceliderul grupului parlamentar al liberalilor, Florin Claudiu Roman. El s-a căsătorit cu avocata Oana Frânc, fostă membră a PSD, apoi purtătoare de cuvânt a PNL Hunedoara și candidată la Parlament în vremea în care organizația era condusă de Florin Roman.

Potrivit declarației de avere a deputatului PNL Florin Roman, darurile la nunta sa au fost de 137.000 euro. Cuplul Oana și Florin Roman nu au dorit să facă publice detalii sau imagini de la nunta lor.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
1 zodii bani jpg jpeg
miri  foto   Shutterstock jpg
cancer jpg
florin calinescu png
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (1) jpg
enescu jpg
image png
eyes 1850812 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net