Gheboasă a spus „pas” unui concert pe bani grei, totul din cauza lui Nicolae Guță. Ce s-a întâmplat, de fapt

Ultima actualizare:

Gheboasă, pe numele real Gabriel Gavriș, a devenit subiect național de la participarea la celebrul festival Untold cu o piesă în care abundau obscenitățile. În atenția unui anumit public din România a apărut în urmă cu aproximativ trei ani. „Cânt orice” se laudă cântărețul care mărturisește că dacă i s-ar cere ar cânta și la „îngropăciune”. Totuși, Gheboasă care nu se laudă cu tarife mari la cântările lui, a refuzat un onorariu de mii de euro. Refuzul lui are legătură cu manelistul Nicolae Guță.

sursa foto: Facebook
sursa foto: Facebook

Ce a cerut Gheboasă la festivalul la care cânta și Nicolae Guță

De aproximativ trei ani, trapperul Gheboasă face furori în rândul tinerilor. A câștigat popularitate și cu o scurtă apariție la Survivor România unde a abandonat după o săptămână. Nu se laudă cu banii, dar a avut puterea să refuze cea mai mare sumă de bani care i s-a oferit până acum și acest lucru a avut legătură cu veteranul Nicolae Guță.

Gheboasă a fost invitat să participe la începutul verii la festivalul de manele de la Cluj, o provocare foarte mare pentru el. I s-au oferit 3000 de euro pentru prestație, cea mai mare sumă pe care ar fi încasat-o vreodată Gheboasă pentru o apariție într-un spectacol. El a venit cu o solicitare în fața organizatorilor, lăsându-i cu gura căscată. Gheboasă a cerut să fie el pus cap de afiș la festival, în locul lui Nicolae Guță. Organizatorii au refuzat, iar trapperul a refuzat să mai participe.

Gheboasă nu vorbește despre bani „N-au nici pâine acasă”

Într-un interviu televizat el a spus că nu refuză să cânte nimic, inclusiv dacă este solicitat pentru o „îngropăciune”.

„Dacă e cazul fac şi parastase şi cumetrii, eu sunt acolo. Cânt orice gen, de ce nu şi la îngropăciune?”, a mai spus trapperul la România TV.

„Toate (festivalurile – n.r.) mi-au dat cât am cerut, am cerut (anul acesta – n.r.) mai mult decât ceream de obicei. Visam la banii ăștia, nici nu puteam să-mi imaginez vreodată. Dar nu-mi place să vorbesc despre bani, să le zic oamenilor câți bani am făcut.

Pentru că acolo sunt copii de 16-17 ani care nu-și permit, doar speră. Sunt copii cu lipsuri, amărâți rău de tot, cade casa pe ei, n-au nici pâine acasă, nu pot să vin să vorbesc de mii de euro când copiii ăia se uită la mine și eu sunt exemplu pentru ei“, a spus Gheboasă la podcastul lui Măruță.

După popularitatea pe care a câștigat-o cu scandalul iscat după festivalul de la Untold, tariful lui Gheboasă ar putea să crescă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
atena pixabay jpg
saptamana luminata
flori jpeg
image png
1 femeie menopauza jpg jpeg
1 pasca oua rosii cozonac 1706149666 jpg jpeg
image png
plante care elimina energia negativa din casa jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net