Gheboasă, acuzat că strică educația copiilor cu versurile porno din melodiile sale. Cum a răspuns artistul, după scandalul Untold

Ultima actualizare:

Gheboasă a fost invitat la România TV și a răspuns atacurilor numeroase pe care le-a primit de la persoane publice, dar și de la simplii părinți, în urma prestației sale de la Festivalul Untold. În cadrul acestei participări, artistul a cântat alături de tinerii care au venit să-l vadă într-un număr mare o melodie ce conține versuri obscene, un cântec de la începutul carierei sale care i-a și adus notorietatea la acea vreme. Ce a avut de spus cântărețul în apărarea sa.

Gheboasă a spus că rolul rău nu este să educe tinerii. Foto: Click.ro.
Gheboasă a spus că rolul rău nu este să educe tinerii. Foto: Click.ro.

De la ce a pornit tirada atacurilor

Artistul, aflat în platoul celor de la România TV, și-a spus părerea despre acuzațiile care i s-au adus după participarea sa la Untold, pe care nu le consideră corecte. Numeroși oameni, mulți dintre ei persoane publice, l-au criticat dur pe Gheboasă după ce acesta a ales să cânte o melodie cu versuri obscene: „Dă-i țiganca”, alături de sute de tineri. Artistul s-a apărat spunând că el nu are rolul de a-i educa pe cei mici.

„@romaniatv_net răspunsul meu pentru toate comentariile răutăcioase!❤️‍🔥🙏🏽 #gheboasa #serparoasa #tv #viralgheboasa", a scris Gheboasă la video-ul pe care l-a postat pe pagina sa de Instagram.

Într-adevăr, poate nu au fost cele mai bune versuri. Însă, eu nu am venit la festival ca să educ copiii. Un om căruia îi este frică că îi stric eu copilul și că nu o să mai fie educat este un părinte care nu are grijă de copilul său așa cum trebuie. Pentru că rolul meu nu este să educ copiii", a spus cântărețul.

Cine este Gheboasa

Aristul s-a născut în anul 2001, la Târgoviște. Pe numele său real, Gabriel, cântărețul 21 de ani s-a făcut remarcat la show-ul de talente „One True Singer”, iar de acolo evoluția lui a fost una spectaculoasă. Gheboasă e unul dintre cei mai în vogă artiști de trap din România, care a „rupt" topurile cu o piesă devenită virală pe TikTok. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net