Gheboasă, dezvăluiri uluitoare despre condițiile din Dominicană! Cum își făceau nevoile concurenții: „Ne vedeam c***ții unul altuia”

#Survivor România
Ultima actualizare:

Gheboasă nu s-a putut adapta deloc condițiilor din Dominicană. Tânărul artist a considerat că este mult prea greu pentru el, iar unul dintre aspecte i-a cam dat bătăi de cap: locurile în care concurenții își făceau nevoile.

Pentru că nu au la dispoziție nici toalete, nici produse de igienă personală, concurenții se descurcă așa cum pot în Dominicană, departe de luxul și confortul de acasă. 

Gheboasă, mărturisiri de coșmar din Dominicană

Ajuns acasă, alături de familie, cei dragi și comunitatea lui din mediul online, trapperul Gheboasă a dat totul din casă! „Pe șleau”, a vorbit despre condițiile din Dominicană și de cum erau forțați de împrejurări să-și facă nevoile unul lângă altul, în lipsa unor toalete. Gheboasă a mărturisit că el își făcea nevoile lângă Carmen Grebenișan și Vica Blochina și că era extrem de rușinat de ceea ce se întâmpla în junglă. 

Mai mult, artistul a fost mușcat de un păianjen, motiv pentru care a fost nevoie de intervenția unui medic. Nici din punct de vedere al imaginii nu a fost prea încântat de experiență, Gheboasă plângându-se că era netuns și nearanjat. 

Citește și - Gheboasă, în lacrimi la ”Survivor România”. L-a implorat pe Dan Pavel, a implorat plângând și telespectatorii: „Nu mai pot”

Toate aceste dezvăluiri le-a făcut pe platforma de socializare TikTok, acolo unde fanii s-au îngrămădit să-i afle experiențele.

„Am fugit din emisiune. Eu știam că dacă după emisiune, după consiliu, mă trimiteau iar în junglă, nu puteam să mă duc iar în junglă. Păi nu mâncam nimic, frate. Stăteam pe acolo pe jos și nu mâncam nimic. Erau acolo păianjeni. Mamă, m-a mușcat un păianjen de ureche, dar m-a stors doctora aia. Uite ce perciuni am, zici că sunt Elvis Presley. Foarte greu cu insectele alea acolo, cu mediul ăla de acolo.

„Ne vedeam c***ții unul altuia”

Trebuia să ne facem nevoile spate în spate. Eu îmi făceam nevoile spate în spate cu Carmen Grebenișan sau cu Vica. Mi-era și rușine. Mergeam prin pădure, ne vedeam c****ii unul altuia. Vorbesc pe față, nu mai vorbesc și nu mă mai ascund acum. Ne vedea c****ii unul la altul, ești nebun la cap? Ne făceam nevoile unii lângă alții, miroseam toți… Ce naiba vreți să vă mai zic? Nu puteam să mă obșnuiesc. De abia am prins și eu o lună, două, trei, patru de confort, să trăiesc și eu mai bine.

Păi eu trebuia să merg la trei Survivor, ați înnebunit la cap? Și acum când am mâncat și eu o familie, am dat iar de Survivor? Nu mi-a convenit și am plecat de acolo. Aia e. Știu că dăunează la imaginea mea. Oricum nu aveam eu o imagine prea «clean» (n.r. curată). A dăunat la imaginea mea, dar cumva o să mă revanșez, pentru că puștii care mă iubesc, or să mă vrea la concerte în continuare. Or să vrea să mă vadă în toate orașele în care o să mă duc anul ăsta, iar anul ăsta o să vă promit că Gheboasă o să rupă tot”, a dezvăluit celebrul trapper, pe TikTok. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net