Cum arată soția lui Gheboasă de la Survivor România. Artistul o numește „țigancă” și spune că se îmbracă după Neckermann

Gheboasă promitea multe la început, la Survivor România, însă artistul nu s-a putut adapta condițiilor din Dominicană și a decis că vrea să plece acasă. Colegii din echipa Faimoșilor l-au votat spre eliminare, iar în momentul în care prezentatorul emisiunii le-a spus oamenilor care îl susțin să-l voteze pe Gheboasă, artistul i-a rugat să nu facă asta.

Gheboasă i-a rugat pe oamenii de acasă să nu-l voteze, căci nu mai vrea să rămână în competiția din Dominicană. Acesta a mărturisit că vrea să ajungă acasă la iubita lui, pe care a numit-o soție și să-i ofere un copil.

„Eu rog oamenii să nu mă voteze pentru că nu ma regăsesc pe insulă, nu mai pot să stau nemâncat, nu pot să stau fără soția mea, fără oamenii de acasă. Îi rog să nu mă voteze. Vreau să ajung acasă pentru a-i dărui soției mele un cadou: un copil. Am emoții mari, dar nu-mi găsesc cuvintele. Nu m-am simțit confortabil. Nu mai pot să stau nemâncat și cu unghiile așa”, a spus Gheboasă, cu ochii în lacrimi, în cadrul ședinței de consiliu. 

Cine este soția lui Gheboasă

Cu siguranță, în urma declarațiilor artistului, fanii acestuia s-au întrebat cine este soția lui Gheboasă. Tânăra se numește Luiza Maria, este blonduță, cu forme și extrem de apropiată de Gheboasă. Cei doi își manifestă iubirea și în mediul online, în stilul lor haios și sincer.

„Spui că ești nevasta mea”, i-a comentat Gheboasă, la una dintre fotografiile postate de Luiza, pe Instagram. 

Citește și - E oficial! Cine sunt cei 12 Faimoși de la Survivor România 2023. Surpriză uriașă!

„Cred că eu sunt🤔🤔🤔”, a răspuns și Luiza.

„Se poarta țiganca după Neckermann. O iubesc❤️”, i-a mai scris Gheboasă, într-un comentariu.

Pe contul ei de Instagram, Maria Luiza are aproape 5.000 de urmăritori, pesemne că nu este atât de cunoscută. După ce Gheboasă a vorbit despre ea în emisiunea de marți Survivor România și a spus că vrea să-i dăruiască un copil, oamenii au fost curioși să afle cine e femeia pe care o iubește trapperul.

Cum a reacționat soția lui Gheboasă, după ce artistul a spus că vrea să-i dăruiască un copil

Maria Luiza a reacționat imediat după ce Gheboasă a declarat, la Survivor, că vrea să ajungă acasă la soția lui, să-i dăruiască un copil și că nu mai poate să stea fără ea. Impresionată și emoționată de declarațiile trapperului, tânăra a postat pe instastory un clip video scurt cu declarațiile lui Gheboasă, alături de un mesaj la fel de emoționant.

„M-ai distrus! Ești inima mea”, a scris Maria Luiza, pe rețeaua de socializare. 

Gheboasă a avut o copilărie marcată de neajunsuri

Dacă acum se bucură de un succes colosal în industria muzicală, copilăria lui Gheboasă nu a fost deloc una bună. A crescut fără mamă, iar tatăl său a fost în pușcărie, acuzat de furt. Crescut de părinții adoptivi, artistul a declarat de foarte multe ori că le este recunoscător pentru tot ceea ce au făcut pentru el și că participă la Survivor România pentru a-i face să se simtă cum nu se poate mai fericiți și să le demonstreze că poate să facă față oricăror obstacole și provocări.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net