Descoperire șoc a polițiștilor rutieri. Bărbat de 73 de ani din Argeș, prins conducând fără permis

Vin vești din ce în ce mai șocante de pe șosele. Un pensionar în vârstă de 73 de ani din Argeș a fost prins la volan fără să aibă permis. El avea carnetul de conducere suspendat. Polițiștii rutieri care l-au oprit în trafic au descoperit că a încălcat și alte legi. Acum bătrânul inconștient este cercetat penal și riscă o pedeapsă cu închisoarea.  

Șoferul pensionar a încălcat mai multe reguli
Nea Mihai, șoferul pensionar este un adevărat „haiduc” al șoselelor. Foto: arhiva curier.ro

Cum a fost descoperit fără permis pensionarul 

Pensionarul a fost tras pe dreapta pe 14 iulie, la orele 08.00, de polițiștii de ordine publică din cadrul Secției 4 Poliție Pitești. Bărbatul, identificat drept Mihai T., de 73 de ani, din Ștefănești conducea o Dacia Logan. Potrivit curier.ro, oamenii legii și-au dat seama că cel de la volan, figurează cu dreptul de a conduce suspendat în bazele de date ale Poliției Român. 

De ce circula fără permis pensionarul 

Nea Mihai a comis doar în ultimele cinci luni mai multe contravenții la regimul rutier. Astfel, pensionarul nu avea permis de pe data de 16 martie, zi în care a fost prins de polițiști în timp ce conducea aceeași mașină căreia îi aplicase plăcuțe de înmatriculare false.  

Tot el, a mai fost prins pe data de 10 martie, în timp ce conducea aceeași mașină fără a deține poliță RCA. La prima faptă polițiștii rutieri i-au ridicat numerele de înmatriculare, conducătorul auto având posibilitatea să le ridice după ce ar fi încheiat asigurarea obligatorie. Cum nu a făcut-o și a comis o nouă abatere, a rămas fără permis de circulație 

Ce se întâmplă cu pensionarul? 

Pe numele pensionarului Mihai T este acum un dosar penal pentru conducere fără permis, punerea în circulație a unui autovehiul cu numere false și punerea în circulație a unui vehicul cale căreia plăcuțe de înmatriuclare au fost retrase.  Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă o pedeapsă cu închisoarea  de la 1 la 5 ani. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net