Șofer, prins în trafic cu friptură, bere și manele date la maxim. Polițiștii au mai avut o surpriză

Ultima actualizare:

O friptură pe scaunul din dreapta, o sticla de bere în suport, țigara aprinsă în mâna dreaptă, muzica lăutărească la maximum în boxe, iar cu mâna stânga învârtea vitejește de volan.

image

Așa a fost găsit în trafic un șofer oprit la timp, se pare, de un echipaj de poliție de la Rutieră din Dolj. Omului nu îi lipsea nimic pentru o petrecere fie ea și la volan. Conducea, mânca, lua câte o gură din sticla de bere pe care o completa cu câte un fum de țigară. Toate acestea în timp ce se afla în trafic pe un drum județean.

Bărbatul în vârstă de 48 ani a atras atenția polițiștilor pentru că circula haotic, iar din mașina lui răsunau acorduri de manele la volum maxim.

„Nu este vreo poveste gogonată, ci un scenariu întâlnit de colegii noștri de la Secția 7 Plenița din Dolj. Mai exact, este vorba despre un bărbat de 48 ani care, cel mai probabil a vrut să fie alături de polițiști, să sărbătorească și el Ziua Poliției Române. Colegilor noștri, Nicușor și Ruxandra, le-a atras atenția un autoturism care circula haotic pe un drum județean. După ce au procedat la oprirea șoferului, au avut surpriza să constate că bărbatul aflat la volan dădea o 'petrecere' privată, cu friptură, bere și muzică", au scris reprezentanții Sindicatului Europol.

La control, polițiștii au mai avut o surpriză

La contrul actelor, polițiștii au avut marea surpriză să constate că bărbatul nu avea dreptul să conducă pe drumurile publice. În plus, la testarea cu etilotestul a rezultat o concentrație de 1,53 mg alcool pur în aerul expirat.

„Dincolo de ridicolul situației, colegii noștri au constatat că bărbatul nu avea dreptul de a conduce pe drumurile publice și avea o concentrație de 1,53 mg alcool pur în aerul expirat.

Acest inconștient putea să genereze o tragedie pe drumul public, mai ales că circula ziua în amiaza mare când nivelul traficului auto și pietonal era ridicat”, scriu reprezentanții Europol pe Facebook.

Șoferul a fost condus la secție și reținut pentru 24 de ore.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
salman si iulia la nunta gif
image
image
image
image
image
image
Afine FOTO Shutterstock
tilos jpg
Înghețată  Foto Pixabay jpg
Gouming Martens foto unilad jpg
Asprete, pentru prima dată fotografiat noaptea 01 Foto Alex Găvan jpg
Navă Evangelia Costinesti în 2020 FOTO Shutterstock
fetita sua jpeg
De ce sa nu mananci paine de la inceputul mesei  Sursa foto Pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net