Descoperire șocantă în Dâmbovița! A fost găsit cadavrul unei femei, făcut bucăți

Ultima actualizare:

Pe un câmp din județul Dâmbovița a fost descoperit un cadavru fragmentat, declanșând o mobilizare intensă a forțelor de aplicare a legii.

Cadavrul femeii a fost descoperit tăiat și înfășurat în saci de plastic / foto: arhiva
Cadavrul femeii a fost descoperit tăiat și înfășurat în saci de plastic / foto: arhiva

Echipele de anchetă efectuează o examinare meticuloasă a întregii zone în căutarea unor probe cruciale care ar putea arunca lumină asupra identității femeii decedate și asupra circumstanțelor care au condus la pierderea vieții ei.

Deși încă nu se cunoaște identitatea femeii decedate sau modul exact în care și-a pierdut viața, există ipoteze, inclusiv cea a unei crime, pe care autoritățile le iau în considerare, însă așteaptă cu nerăbdare rezultatele necropsiei pentru a confirma sau infirma aceste suspiciuni.

Femeia decedată a fost descoperită în apropierea autostrăzii A1

Locul descoperirii cadavrului, în apropierea autostrăzii A1, adaugă complexitate investigației, iar echipele de criminalistică depun eforturi intense pentru a identifica atât persoana decedată, cât și posibilul autor al actului care a dus la abandonul cadavrului pe câmp.

IPJ Dâmbovița a comunicat că la data de 5 aprilie, polițiștii din cadrul Secției nr. 10 Poliție Rurală Petrești au fost alertați cu privire la descoperirea cadavrului în apropierea bretelei de ieșire de pe autostrada A1, în satul Olteni.

Pentru investigarea acestui caz a fost constituită o echipă specializată condusă de către un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, iar investigațiile sunt în plină desfășurare.

Posibilitatea unui accident rutier sau a unei crime nu este exclusă, mai ales că cadavrul prezenta semne de dezmembrare. Autoritățile urmează să efectueze necropsia și să realizeze mai multe teste pentru a identifica victima.

Primele informații indică faptul că cadavrul femeii a fost descoperit tăiat și înfășurat în saci de plastic, adăugând un element suplimentar de macabru în această investigație îngrijorătoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
image
actualitate.net
image
actualitate.net