Caz șocant! Cadavrul unui băiat a fost lăsat mai multe zile în fața casei, fiind confundat cu o decorațiune de Halloween

Caz șocat în SUA! Cadavrul în descompunere al unui bărbat în vârsta de 34 de ani a fost confundat cu o decorațiune de Halloween și a fost lăsat mai multe zile în fața unei case abandonate din Carolina de Nord. Mai mult decât atât, s-a tuns și iarba în jurul lui.

Cadavru abandonat în fața unei case, confundat cu o decorațiune de Halloween / Foto: Pixabay
Cadavru abandonat în fața unei case, confundat cu o decorațiune de Halloween / Foto: Pixabay

Poliția din Carolina de Nord investighează cazul unui trup în descompunere al unui bărbat care a fost lăsat în fața unei case abandonate timp de câteva zile. Se pare că acesta a fost confundat cu o decorațiune de Halloween, ba chiar un grădinar local a tuns și iarba în jurul lui. Bărbatul fost în cele din urmă găsit, întins cu fața în jos în iarbă. Familia lui Robert Owens, în vârstă de 34 de ani, vrea acum răspunsuri cu privire la modul în care trupul său neînsuflețit a rămas neobservat atât de mult timp, mai ales că membrii familiei l-au văzut ultima dată pe 1 octombrie.

Tânărul consuma droguri

Poliția nu a suspectat nimic, iar cadavrul a fost găsit cu „tăieri și zgârieturi” de către un muncitor în construcții, potrivit declarațiilor surorii bărbatului, Haley Shue. „Nu a știut niciodată de această casă, nu a fost niciodată aici. Nu știu cum poți face asta. Tunde iarba chiar lângă un om și presupune că sunt decorațiuni de Halloween, într-o casă în care nimeni nu locuiește”, a declarat femeia, conform tabloidului britanic Independent.

Totodată, familia lui Robert Owens a recunoscut că bărbatul consuma droguri, dar încă așteaptă rezultatul anchetei oamenilor legii: „Un muncitor în construcții ne-a spus că avea tăieturi și zgârieturi pe brațe ca niște răni de apărare. Nepoatele și nepoții lui îl iubesc și tocmai îi cumpărase fiului meu o jachetă și nici măcar nu a avut șansa să i-o dea. Vrem răspunsuri”, a mai declarat Haley, sora tânărului în vârstă de 34 de ani.

Șeful poliției susține că urmează să obțină mai multe informații în această săptămână și încă așteaptă rezultatele autopsiei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
printesa margaret colaj captura video jpg
klaus iohannis 3 jpg
gratar mici
bujorul de stepa zeu de campie facebook jpg
avion pexels jpg
politie italia1 jpg
coloana masini a1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net