Povestea cumplită a unei concurente de la Chefi la cuțite. Victimă a violenței domestice, pe punctul de a fi ucisă de soț

Ultima actualizare:

Evelyn Balu, concurenta în vârtă de 31 de ani din cadrul noului sezon Chefi la cuțite, vine în atenția juraților, dar și a celor de acasă, cu o poveste de viață impresionantă. Tânăra din Satu Mare, aflată acum în proces de divorț, a fost pe punctul de a-și pierde viața din cauza celui care-i era soț. Atenție, detaliile din rândurile de mai jos sunt cutremurătoare și vă pot afecta emoțional!

Evelyn Balu / foto: Antena 1
Evelyn Balu / foto: Antena 1

Concurenta, mamă a doi copii, nu s-a prezentat în fața juraților de la Antena 1 doar cu un preparat delicios, care a fost lăudat de către aceștia, ci și cu o poveste de viață dureroasă: a fost victima violenței domestice și pe punctul de a fi ucisă de partenerul ei de viață.

Evelyn Balu: „Mi-a spus că nu se va alege nimic de mine”

În timpul ediției care a rulat pe data de 1 aprilie 2024, experiența traumatizantă a lui tinerei a fost expusă publicului. În prezent, Evelyn se află în plin proces de divorț, după ce a decis să pună punctul calvarului pe care îl trăia și a relației toxice pe care a avut-o. Anul trecut, aceasta a fost aruncată pe geam de către soțul ei, amenințând că o omoară.

„Sunt în curs de divorț, sunt mama a doi copii. Câțiva ani a fost bine după ce m-am căsătorit, dar după lucrurile s-au schimbat. Anul trecut s-a ajuns în situația în care n-am mai putut suporta violența domestică. Am fost aruncată pe geam de către soț. Am avut un an greu, dar am depășit. Și le mulțumesc părinților mei că m-au încurajat și că sunt alături de mine, fiindcă era foarte greu altfel. Niciodată nu m-am gândit că vrea să mă distrugă. Când am conștientizat că trăiesc într-o relație toxică era deja târziu pentru că nu mai aveam puterea să pun stop. Mă amenința că el va face crimă pentru familia lui. Mi-a spus că nu se va alege nimic de mine pentru că nu sunt în stare de nimic”, a spus concurenta, în cadrul Antena 1.

„M-a amenințat cu moartea și mi-a zis că va face crimă”

Evelyn a continuat șirul dezvăluirilor și astfel am aflat că o mare parte de vină a avut-o un anume călugăr care le ghida viața. Petrecea foarte mult timp cu ei și astfel soțul ei a reușit să o izoleze de ceilalți, influențat, bineînțeles, de către acesta.

„Aveam un călugăr care ne spunea cum să facem și ce să facem. Cu ajutorul lui a reușit să mă izoleze de ceilalți. Călugărul ăsta a stat tot timpul cu noi, săptămânal venea la noi. Când m-a aruncat pe fereastră mi-a zis că nimic din casă nu-mi aparține, nici măcar cei doi copii, s-a pus în fața ușii, m-a amenințat cu moartea și mi-a zis că va face crimă. Am vrut să mă salvez și sa ies pe geam, el m-a împins și am căzut pe un grătar din fier, m-am lovit foarte tare”, a mai spus Evelyn Balu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image
actualitate.net
image
actualitate.net