Detalii de ultim moment. Agresorul patronului de la Nuba a fugit din ţară

Atac incredibil petrecut în „buricul” Capitalei! Unul dintre patronii cunoscutului lanţ de cafenele şi cluburi Nuba a fost înjunghiat pe stradă, apoi atacatorul a dispărut! Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere, iar atacatorul se pare că a părăsit ţara.

Jean Sasu a fost operat după înjunghiere. FOTO: Facebook
Jean Sasu a fost operat după înjunghiere. FOTO: Facebook

Totul s-a întâmplat joi după-amiază, la cafeneaua de lux plină de clienţi din zona Dorobanţi. Individul, un cetăţea străin, spun martorii, dar şi surse judiciare citate de adevarul.ro, l-a aşteptat pe unul din patronii localului, Jean Sasu.

Atacatorul, care stătea la o masă, s-a ridicat brusc şi a alergat în urma viitoarei sale victime. A scos cuţitul pe care îl avea ascuns în mânecă şi s-a năpustit asupra lui Jean Sasu. Cei doi nu ar fi avut nici o ceartă sau altă altercaţie înainte, au povestit îngroziţi clienţii care au asistat la întreaga scenă.

Toată scena, incredibilă pentru acea zonă a Bucureştiului, a fost surprinsă de o cameră de supraveghere. Imediat după atac, agresorul a luat-o la fugă şi nu a mai fost prins de nimeni. De altfel, conform unor surse judiciare citate de Antena 3 CNN, el ar fi părăsit ţara încă de joi.

Aceleaşi surse spun că poliţia a aflat hotelul unde a fost cazat bărbatul şi a identificat şi maşina închiriată cu care acesta s-a deplasat pe perioada şederii în România.

Atacatorul, surprins de camerele de supraveghere. FOTO: Captură Pro TV
Atacatorul, surprins de camerele de supraveghere. FOTO: Captură Pro TV

Conform acţionarilor localului, bărbatul a dat târcoale cafenelei încă de câteva zile, spun acţionarii localului. Era mereu ascuns după o pălărie trasă pe ochi şi de un hanorac larg. Joi, s-a aşezat pe terasă, a vorbit în engleză cu chelnerul şi şi-a dus planul la capăt.

Cei doi nu s-ar fi cunoscut, spun patronii, care nu-şi explică gestul şocant: „Nu e vorba de nici un scandal. E cineva care îl urmăreşte de două zile. A fost pur şi simplu victima unei înjunghieri. Nu ştim, nu cunoaştem. L-am văzut în faţă de o sută de ori. Îl pot recunoaşte”, a declarat unul dintre acţionari.

Omul de afaceri este în afara pericolului

Jean Sasu a ajuns de urgenţă la spital cu o rană care nu îi pune viaţa în pericol. A fost operat şi va mai sta câteva zile la spital. Într-un scurt interviu acordat pentru realitatea.net, omul de afaceri a fost întrebat dacă are impresia că a făcut ceva ce ar fi deranjat pe cineva. „Nu cred. Nu cred. Eu nu cred că am făcut. Acum, probabil viitorul ne va dezvălui răspunsul la această întrebare. Cu siguranţă… Nu ştiu”.

În vârstă de 36 de ani, Jean Sasu este unul dintre tinerii care şi-au transformat visurile în afaceri de milioane de euro. A trecut rapid de la meseria de casier la director de bancă, iar acum acţionar la cluburile exclusiviste din reţeaua Nuba care sunt în Capitală, în Mamaia şi în Poiana Braşov.

Cluburi frecventate de mii de tineri pentru şampanii fine aduse cu roaba. Localuri în care luxul şi opulenţa dictează, unde invitaţii care vin cu elicopterul sau măcar în bolizi de sute de mii de euro. Preţul distracţiei e unui ameţitor, notele de plată sărind uneori de 50.000 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net