Detalii șocante despre crima între cei doi studenți la Medicină. El și-a înjunghiat iubita în gât

Ultima actualizare:

Apar detalii șocante despre crima de la Timișoara unde un tânăr de 23 de ani, student la Medicină și Teologie și-a înjunghiat cu sălbăticie iubita, și ea studentă în anul trei la Medicină în Timișoara. Cei doi erau într-o relație din luna decembrie 2023, potrivit unor sirse din anchetă citate de presa locală. Sâmbătă, Andreea a fost găsită moartă de două colege în apartamentul în care locuia cu chirie. Criminalul, Mirel Dragomir, a fost arestat preventiv.

Cei doi s-au certat și chiar s-au bătut

Mirel Dragomir a fost arestat preventiv. Sursă foto: Opinia Timișoarei
Mirel Dragomir a fost arestat preventiv. Sursă foto: Opinia Timișoarei

Crima a avut loc vineri în apartamentul din bulevardul Dragalina din Timișoara, care aparține mamei băiatului.

Andreea și Mirel erau într-o relație din decembrie anul trecut, dar în ultima vreme cei doi se certau des, au povestit cunoscuții acestora.

Vineri, amândoi au fost la facultate, iar după ce au terminat cursurile, s-au întors împreună în apartamentul de pe Dragalina. Aici, fata i-a spus că vrea să rupă relația, dar iubitul gelos nu a acceptat ideea despărțirii

Între cei doi a avut loc o ceartă și chiar s-au bătut. În momentul reținerii, tânărul agresor avea zgârieturi pe față.

În timpul scandalului, el ar fi apucat un cuțit și a înjunghit-o pe fată în gât. Când și-a dat seama că a murit a așezat-o pe pat în dormitor și i-a așezat părut în jurul gâtului unde îi provocase rana fatală. Apoi a plecat din apartament, închizând ușa în urma lui.

A fost găsit în localitatea natală Pojejena din Caraș Severin.

Ce a transmis Poliția

„La data de 22 martie a.c., în jurul orei 19.00, poliţiştii Secţiei 4 Urbane Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că o tânără ar fi fost găsită inconştientă cu urme de sânge, într-o cameră a unui apartament, situat pe bulevardul General Ion Dragalina, din Timişoara. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului constatând faptul că cele sesizate se confirmă, tânăra fiind întinsă pe pat decedată. Cercetările au fost preluate şi continuate de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Timiş, iar în urma primelor verificări efectuate la faţa locului a reieşit faptul că tânăra de 21 de ani, ar fi prezentat la nivelul corpului multiple plăgi provocate cu un obiect tăietor-înţepător”, a transmis IPJ Timiş, sâmbătă seară, potrivit Opinia Timișoarei.

Studentul a fost găsit în casa părinților din Pojejena câteva ore mai târziu după ce și-a ucis iubita.

„În urma unui complex de activităţi informativ-operative, desfăşurate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Timiş, în baza delegării procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, la scurt timp a fost identificat un tânăr, de 23 de ani, bănuit de comiterea faptei. Acesta a fost depistat în judeţul Caraş-Severin şi adus la sediul I.P.J Timiş pentru audieri”, a precizat IPJ Timiş.

Sâmbătă, 23 martie, tânărul de 23 de ani a fost reținut 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de omor. Tot în aceeași zi, față de tânărul de 23 de ani, magistrații au dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net