Deţinutul evadat de la Penitenciarul Focşani a fost prins! Bărbatul, găsit la o stână

image
Ciobotaru a violat şi omorât, în ianuarie 2005, o femeie de 73 de ani Foto: IPJ Vrancea

Deţinutul condamnat pentru omor evadat de la punctul de lucru Goleşti a fost prins la o stână. La căutări au participat politisti, jandarmi, angajaţi ai Penitenciarului Focşani.

IPJ Vrancea a anunțat că bărbatul evadat din Penitenciarul Focşani a fost identificat şi prins poliţişti, relatează news.ro. Acesta a fost identificat şi prins pe raza comunei Poiana Cristei, unde se ascundea la o stână, într-o zonă împădurită, greu accesibilă. Politistii au  fost sesizaţi prin 112 de către o femeie din localitatea Poiana Cristei, că ar fi fost agresată in locuinţa sa de către un bărbat necunoscut, care i-a sustras suma de 180 lei şi a fugit.

Ciobotaru Vasilică, închis pentru omor calificat

Poliţiştii au fost informaţi, vineri, în jurul orei 14.30, de către personalul din cadrul Penitenciarului Focşani că de la punctul de lucru Goleşti a evadat un deţinut.

Conform datelor puse la dispoziţie de Penitenciarul Focşani este vorba despre Ciobotaru Vasilică de 38 ani din comuna Bogheşti, judeţul Vrancea, recidivist, care executa o pedeapsă privativă de libertate pentru săvârşirea unei infracţiuni de omor calificat. Ciobotaru a violat şi omorât, în ianuarie 2005, o femeie de 73 de ani din comuna Bogheşti, sat Bicheşti. 

cub theo rose png
claudia patrascanu copii png
ingrijorare
cub mircea bravo png
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Kate Middleton
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
statuia lui Hercule descoperita in grecia FOTO Ministerul Culturii Grecia jpg
Aleksandr Dughin, la funeraliile fiicei sale, Daria Dughina FOTO Profimedia
image
image
image
image
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg