Diana Șoșoacă. De unde provine numele său de familie care a isterizat mediul online


    Diana Șoșoacă în prima zi de senator Foto: Inquam
Diana Șoșoacă în prima zi de senator Foto: Inquam

Diana Șoșoacă este acum pe buzele tuturor românilor. S-a făcut remarcată în timpul restricțiilor la pelerinaje, iar acum a devenit senator din partea AUR. De unde provine numele său de familie care a isterizat mediul online?

Avocat şi senator AUR în Parlamentul României, Diana Șoșoacă a vorbit la Interviurile lui Cristoiu, despre familie, dar și de unde a preluat numele, care a devenit motive de glume în mediul online.

”Iovanovici este numele meu de fată. Sunt macedoneancă din Skopie. Noi suntem din Macedonia. Deci jumătate din mine se trage din Skopie. Bunicii mei paterni de acolo vin. Bunicii paterni împreună cu toată familia au fugit aici în România. Şoşoacă este numele soţului meu. Nu mă deranjează, să ştiţi. Am mai văzut un termen, al unui domn care nu mai e ziarist în ultima vreme. A inventat şoşochează. Mă bucur din suflet că am reuşit să mai introduc un termen în dicţionarul român. Mama, Alice Florescu Bleotu, este un reputat medic ginecolog, care a militat întotdeauna pentru ţară şi pentru popor. Noi avem în familie, ca să zic aşa, eroi. Bunicul meu a luptat în al Doilea Război Mondial, la Cotul Donului. Un om care a iubit ţara enorm de mult. Am o mătuşă care a fost închisă pentru că a luptat împotriva regimului comunist”, a povestit Diana.

Diana Șoșoacă, la a treia căsătorie: ”Sunt insuportabilă și autoritară”

Aceasta a spus că se află la al treilea mariaj și a recunoscut că este insuportabilă și autoritară. Actualul soț este de profesie chimist, a lucrat 18 ani la Combinatul Oltchim, dar de curând a demisionat și petrece mai tot timpul cu ea la cabinetul de avocatură, de teamă să nu pățească ceva.

”Primeam amenințări și veneau la cabinet tot felul de persoane dubioase”, a explicat senatorul AUR. Ca să se facă util, bărbatul ei a urmat Facutatea de Drept și este acum în anul 4.

Aceasta a povestit și despre faptul că a plecat în Canada, unde a avut posobilitatea să se angajeze angajez la Ministerul Justiţiei, dar nu a putut sta prea mult departe de țară.

Diana Șoșoacă a vrut să se stabilească în Canada, dar s-a întors acasă

”Au fost nişte posibilităţi, dar le-am refuzat. Chiar lucram atunci în Departamentul de Comerţ Exterior, unde fusese schimbarea aceea, când câştigase PDL-ul. Eu eram pe cabinetul ministrului. Şi am plecat un timp pentru că erau acele discuţii cine rămâne, cine nu rămâne. Eu oricum aveam profesia mea de avocat, nu mă interesa. Nu am vrut să particip la acele discuţii interminabile şi mi-am luat un concediu fără plată şi am plecat o lună şi jumătate la prietena mea în Canada. Chiar am avut posibilitatea să mă de acolo, însă n-am putut. Am venit acasă de de dor”, a completat Diana Șoșoacă, care de ieri este senator de Iași.

Citește și: 

În ce scandaluri a fost implicată Diana Șoșoacă, avocata care a zis că dezgroapă toate cadavrele morților de Covid

Cine este Diana Șoșoacă, viitor senator AUR. Militează împotriva măsurilor anti-Covid: «I-am spus lui Orban: Arestează-mă, bă!»

  •  
zodia singura de sarbatori jpg
dorobantu mana jpg
cub cristina spatar png
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
shutterstock 2211785457 jpg
andreea si sergiu hanca jpg
accident brasov
incendiu jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
bani plati stare de urgenta jpeg
regele mihai si regina ana jpg
Parcare cu panouri solare FOTO Shutterstock
Tăierea porcului de Crăciun. Sursă foto: Pixabay
foto schengen jpg
romania 2148580 1920 jpg