Dincă i-a luat peste picior pe polițiști: „Ce frumos că-mi faceți curat în casă!”


    Soţia şi copiii lui Gheorghe Dincă dau declaraţii la DIICOT
Soţia şi copiii lui Gheorghe Dincă dau declaraţii la DIICOT

Se pare că Gheorghe Dincă nu este foarte afectat de repercursiunile pe care le va suferi după uciderea adolescentelor Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. El i-a ironizat pe anchetatori, care au reluat cercetările în casa lui din Caracal, spunându-le că îi pare bine că îi fac curat, pentru că el intenționează să o vândă.

Anchetatorii au revenit, sâmbătă (10 august), în casa lui Gherghe Dincă, pentru a căuta noi probe. De asemenea, Poliția Caracal continuă audierile martorilor.

Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, a declarat, vineri (9 august), că Gheorghe Dincă i-a ironizat pe polițiști. „A zis: Ah, ce frumos că-mi faceți curat că tot vreau să-mi vând casa! Ți casa, zice, îți intru pesteea, și atunci s-a cam întristat. Eu am înțeles ceva din asta”, a declarat avocatul, potrivit Mediafax.

„Omului acestuia cred că nu îi mai ajungea Caracalul pentru activităţile infracţionale”

Tonel Pop a mai dezvăluit că presupusul criminal în serie ar fi avut intenția de a-și cumpăra o rulotă cu care să umble prin țară: „„Este evident ca era obsedat de sex. Şi a fost fixat şi în prezenţa unor femei. Una din căutarile lui pe Google erau maşinile rulotă. Omului acestuia cred că nu îi mai ajungea Caracalul pentru activităţile infracţionale, voia să facă un tur al ţării, să-şi ia casa în spinare şi presupun să facă lucruri infracţionale prin toată ţara”.

Primul avocat din oficiu pe care l-a avut Dincă, Bogdan Alexandru, consideră că bărbatul a avut mustrări de conștiință și că de aceea ar fi cedat: „„Pot să presupun că discuţiile purtate cu el sambătă şi duminică (imediat după reţinerea lui Gheorghe Dincă - n.n.) l-au determinat să recunoască o stare de fapt care rezulta din probe... La acel moment nu erau suficiente probe în cazul primei fete, Luiza. Dânsul cred că a avut şi mustrări de cunoştinţă. (...) Am fost curios ca să aflu... Am vorbit cu soţia, cu fiica şi cu unul din fiii lui. Nu a fost aşa cum s-a auzit... A fost un tată bun, care a muncit şi care a avut grijă de familia lui. Fiica lui a spus că s-a ocupat de educaţia lor şi a luptat foarte mult ca toţi copiii lui să facă studii superioare. Cu doi din ei a şi reuşi”. 

Citește și

SMS-ul șocant primit de Gheorghe Dincă, în ziua în care a ucis-o pe Alexandra: „Știm că e la tine!”

Gheorghe Dincă a ars-o pe Alexandra Măceșanu într-un butoi. Medic legist: „Este o ciudățenie pe care nu mi-o pot explica!”

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
cub rona hartner png
cub Top 3 cele mai dotate zodii png
cub rebeca onoriu png
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
FotoJet (5) jpg
catherine zeta jones png
image
image
image
image
image
image
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin
FotoJet jpg