Dispariţia unei tinere de 14 ani pune pe jar Poliţia din Buzău

image
Petruţa Dumitrache

O tânără din localitatea Amara, comuna Balta Albă, judeţul Buzău, a dispărut de duminică de acasă şi nu a fost găsită nici pană astăzi de către poliţişti.

Dispariţia fetei a fost sesizată de părinţi, luni dimineaţă, printr-un apel la 112.  O femeie din satul Amara, comuna Balta Albă a anunţat poliţia că fiica sa, Petruţa Dumitrache în vârstă de 13 ani şi 9 luni a plecat de duminică de acasă şi nu a mai revenit, potrivit stiridebuzau.ro.

Imediat după primirea sesizării, poliţiştii s-au deplasat la domiciliul minorei şi au discutat cu mama acesteia, care a precizat că în după-amiaza de 27 aprilie, Petruţa Dumitrache a plecat de acasă şi nu a mai revenit. Ulterior, când au discutat la telefon, fata i-a spus mamei sale că nu doreşte să se întoarcă, fără a menţiona locul unde se află. La solicitarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, Petruţa Dumitrache a fost dată în urmărire la nivel naţional, iar poliţiştii continuă activităţile în vederea depistării ei. Persoanele care deţin informaţii ce pot contribui la găsirea minorei sunt rugate să anunţe imediat cea mai apropiată unitate de poliţie. Semnalmente: 1,50 – 1,55 m înălţime, ochi căprui, păr şaten, tuns la nivelul umerilor, ten deschis, fără semne particulare. În momentul plecării de acasă era îmbrăcată cu o bluză de culoare albă cu mânecă lungă, blugi albaştri şi era încălţată cu pantofi negri tip adidas cu şireturi verzi.

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
Casele comoară sunt la mare căutare. Sursa foto: Playtech
Charles si regina Elisabeta a II-a
Kayley Stead a fost părăsită de logodnicul ei jpg
Rareş Bogdan .  FOTO Mediafax
intuneric
image
image
image
image
whatsapp 1212017 1920 jpg
FotoJet jpg
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
Mihai Șora Sursă: Profimedia
geoparcul arouca portugalia pietre care nasc sursa httparoucageopark (4) jpg
Camilla Parker Bowles Regele Charles si Regina Elisabeta  Foto Gettyimages (2) jpg