„Doamna cu coasa” de la Spitalul Pantelimon, dusă iar la percheziții. De unde a luat iubitul ei, medic militar, anestezicul cu care a încercat să-și ia viața

Apar date noi din dosarul pacienților morți de la spitalul Pantelimon! Doctoriţa Maria Miron de la Secţia de ATI a Spitalului Sfântul Pantelimon, poreclită „doamna cu coasa”, a fost dusă luni dimineaţa la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti pentru a asista la efectuarea unei percheziţii informatice, informează stirileprotv.ro.

Dr. Maria Miron
Dr. Maria Miron

Conform procurorilor, la locuinţa dr Maria Miron s-a găsit un prospect al noradrenalinei, precum şi un carnet cu însemnări în care erau menţionaţi o mare parte din pacienţii decedaţi în perioada de început a lunii aprilie, asistenţii care au fost repartizaţi pe saloanele ATI din aceeaşi perioadă, precum şi menţiunea "curăţenie în telefon". Procurorii au tras concluzia că Maria Miron îşi propunea să şteargă probe din telefon, dorind să îngreuneze desfăşurarea anchetei.

Cu privire la aceste notițe, doctoriţa a recunoscut că îi aparţin. Cele două doctorițe Maria Miron şi colega sa, Mirela Păiuş, se află în arest preventiv din data de 8 august, fiind acuzate că ar fi provocat decesul unui pacient internat la Terapie intensivă prin scăderea intenţionată a dozei de noradrenalină, cu rol în menţinerea tensiunii arteriale.

În paralel, apar noi informații și despre iubitul „doamnei cu coasa”,  medicul militar Cristian Laurențiu Pleșa, acuzat că a furat anestezic dintr-un spital și mai apoi și l-a injectat. Bărbatul ar fi luat anestezicul din clinica privată la care lucra în paralel. El lucra la Spitalul Militar, dar și la două clinici private, una dintre ele la Brașov.

Medicul ar fi mers la angajații acestui spital privat în ziua în care ar fi folosit anestezicul și le-ar fi spus că are nevoie de medicament, deoarece în a doua parte a zilei urma să aibă o operație. După ce a obținut anestezicul, a plecat spre centrul orașului, a intrat într-o toaletă publică și și-ar fi injectat substanța, conform digi24.ro.

Medicul nu a fost încă audiat, însă este foarte posibil ca acest lucru să se întâmple în această săptămână. Până acum, polițiștii nu au putut să discute cu el, deoarece în primele zile a fost într-o stare foarte gravă. Medicii nu erau siguri că el va supraviețui, însă starea lui s-a îmbunătățit acum. Polițiștii au presupus că ar fi vorba despre o tentativă de sinucidere, însă acum au și alte ipoteze. Este posibil ca medicul să fi furat acel anestezic pentru a se droga.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
batrani jpg
scoli modulare jpeg 2 jpeg
andrea lo rosso pictura picasso il giorno jpg
everest noaptea jpg
viroza si gripa foto pexels jpg
shutterstock 2466647573 jpg
image png
vesela de unica folosinta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net