Carmen Harra intervine în scandalul noradrenalinei. Numerologul a vorbit despre soțul ei, care a murit de cancer la 59 de ani : „Îl mai ținea o zi, două, în viață”

Ultima actualizare:

Odată cu scandalul de la Spitalul Sfântul Pantelimon, unde două doctorițe ATI sunt acuzate că au omorât mai mulți pacienți prin scăderea bruscă a dozei de noradrenalină, medicamentul a ajuns în atenția publicului din România și s-a citit foarte mult despre el în ultimele zile. Într-un live realizat pe canalul său de YouTube, Carmen Harra a avut și ea câteva cuvinte de spus, dându-l exemplu chiar pe soțul ei.

Ce părere are Carmen Harra despre noradenalina, medicamentul adus în atenția publicului din România
Ce părere are Carmen Harra despre noradenalina, medicamentul adus în atenția publicului din România

Noradrenalina, medicamentul principal din scandalul morților suspecte de la spitalul Sf. Pantelimon, are un rol esențial pentru funcționarea optimă a organismului în momente de criză, fiind folosit de către medici în situațiile în care este nevoie imediat de creșterea tensiunii arteriale până la valori normale.

Recent, medicamentul a ajuns în atenția publicului din România, după scandalul de la Spitalul Sfântul Pantelimon, unde două doctorițe ATI sunt acuzate că au omorât mai mulți pacienți prin scăderea bruscă a dozei de noradrenalină. Despre acest medicament a discutat și Carmen Harra, într-un live realizat pe canalul ei de YouTube. Numerologul l-a menționat pe soțul ei, Virgil Nicodivi, care a murit în 2009 de cancer. Potrivit ei, noradrenalina nu ar fi făcut decât să îl chinuie.

„Soțul meu a murit de cancer pulmonar, era într-o fază extrem de avansată. Era în spital și tensiunea lui scădea de la o secundă la alta. L-ar fi ajutat administrarea de noradrenalină? Poate. Îl mai ținea o zi, două, în viață. Pulsul și tensiuea ar fi scăzut din nou. Nu era o soluționare aici. În cazuri din aceastea extreme, în care organismul este complet devastat de alte afecțiuni, atunci a chinui omul și a îl ține pe noradrenalină nu ne ajută prea mult”, a spus Carmen Harra, într-un live realizat pe canalul său de YouTube.

„Ştiam că el nu va depăşi vârsta de 60 de ani”

Carmen Harra și soțul ei, Virgil Nicodivi, s-au căsătorit după 3 săptămâni de relație. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, din păcate, însă, bărbatul s-a stins din viață acum 15 ani, în 2009, la vârsta de doar 59 de ani. Virgil s-a luptat cu o boală cruntă, care până la urmă la învins: cancerul.

L-am cunoscut pe soţul meu după două zile şi ne-am căsătorit după trei săptămâni. Eram noi doi împotriva lumii! Era un sentiment intens, care a continuat şi după trecerea lui în nefiinţă. Soţul meu venea cu florile la uşă. Eu fac calcule şi am ştiut de la început când va muri. Ştiam că el nu va depăşi vârsta de 60 de ani. Aveam lacrimi în ochi şi îi spuneam în glumă sau în serios că el trăieşte mai mult decât mine”, a declarat ea la „Răi da Buni”.

Încă de la căsătorie, Carmen Harra a avut o intuiție în legătură cu moartea lui. Cei doi au împreună trei fete, iar după ce a rămas văduvă, aceasta nu s-a mai recăsătorit. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
teo trandafir colaj facebook jpg
netflix pixabay jpg
Andrei Ursu și Vlad la Asia Express   Antena  1
mihai gainusa facebook jpg
banner Ana Morodan png
anca turcasiu si andreea samson la asia express 2024 jpg
netflix pexels jpg
pro tv antena  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net