O femeie de 65 de ani vrea să-și abandoneze partenerul bolnav: „Are cancer, dar eu vreau să-l părăsesc. Duc o viață mizerabilă”.

„Cum pot să-mi părăsesc partenerul după ce a fost diagnosticat cu cancer?”, este întrebarea adresată de o femeie în vârstă de 65 de ani. A fost fericită cu iubitul ei, trăind o superbă poveste de dragoste timp de cinci ani, asta până când a a aflat că este bolnav, fiind diagnosticat cu cancer. Acum, vrea să-l părăsească, însă simte că este obligată să îi fie alături în aceste momente dificile.

O femeie de 65 de ani vrea să-și abandoneze partenerul bolnav / foto: Pexels
O femeie de 65 de ani vrea să-și abandoneze partenerul bolnav / foto: Pexels

O femeie în vârstă de 65 de ani mărturisește că se află într-o relație de 5 ani de zile cu un bărbat mai în vârstă, de 70 de ani. Cu toate că au trăit o adevărată poveste de dragoste până la un moment dat, acum recunoaște că vrea să-l părăsească. Motivul? Ei bine, se pare că bărbatul a fost diagnosticat cu cancer în urmă cu ceva timp, iar de atunci lucrurile între ei nu au mai mers.

„Plănuiesc să-l părăsesc pentru că am avut tot felul de discuții de când a fost diagnosticat cu cancer”, a spus ea, potrivit tabloidului britanic The Sun.

„Cum pot pune capăt relației în mod pașnic?”

Cu toate că acum bărbatul este în remisie, se pare că, potrivit femeii, ambii sunt nefericiți unul lângă celalălalt. De asemenea, spune că se simte obligată să rămână cu el, în ciuda faptului că știe că va duce o viață „mizerabilă” cu el. „Cum pot pune capăt relației într-un mod pașnic?”, întreabă la final femeia în vârstă de 65 de ani.

Se spune că Dumnezeu nu îți dă mai mult decât poți duce, iar pe femeie se pare că nu a interesat-o că bărbatul are atâta nevoie de ea în cel mai greu moment al vieții. Oare procedează corect? Chiar atât de nefericită să fie? Ironic, după ce a aflat că partenerul ei este bolnav. De altfel, putem spune că în relația lor nu prea a existat comunicare, având în vedere că nu pot discuta deschis despre ce îi nemulțumește. Tu ce ai fi făcut în locu femeii?

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
reteta salata de vinete
horoscop shutterstock jpg
fructe murate istock jpg
gem struguri jpg
Cum sa eviti depresia dupa vacanta de vara  3 trucuri si sfaturi jpg
must de struguri jpeg
chiftele pexels jpg
mituri despre zodii jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net