Medana Oprea, premoniție înfiorătoare despre Nicu Covaci cu doi ani înainte să moară! „Am știut că ne părăsește! Nici nu aflase că era bolnav”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Nicu Covaci, liderul legendarei trupe Phoenix, a părăsit această lume pe 2 august 2024. Fix pe 2 august 2022, însă, Medana, soția lui Alin Oprea, a avut o premoniție înfiorătoare în ceea ce-l privea pe marele artist. Medana a scris atunci un text în care a prevazut moartea solistului, deși la acel moment artistul nu fusese diagnosticat cu vreo boală. 

Nicu Covaci s-a stins din viață pe data de 2 august 2024, la vârsta de 77 de ani, din cauza unor probleme grave de sănătate care i-au adus sfârșitul. 

În urmă cu fix doi ani, Medana, soția lui Alin Oprea, a avut însă o premoniție înfiorătoare despre destinul fostului fondator al trupei Phoenix. 

Medana Oprea a prevăzut moartea marelui artist, încă din momentul când acesta nu fusese diagnosticat cu vreo boală.

Medana Oprea: „Eu de acum doi ani am simțit cumpăna de moarte care plana asupra lui”

„Eu în urmă cu 2 ani, am simțit efectiv cumpăna de moarte care plana asupra lui Nicu Covaci. Exact pe 2 august 2022, eram cu el la Timișoara, la concertul aniversar unde a cântat pe scenă împreună cu Alin, iar pe 2 august 2024 premoniția mea s-a adeverit. 
Oricum, eu de pe atunci am simțit că moare. De atunci, i-am scris un text în care am specificat și acest aspect. Am și dovada în telefon, i l-am trimis încă de pe atunci și lui Alin. 

Cu Nicu am vorbit atunci la telefon și i-am spus doar să  aibă grijă de el. Nu am avut curaj să-i spun așa ceva!, a dezvăluit Medana Oprea, în exclusivitate pentru Click!

Ce text a putut să scrie Medana despre Nicu Covaci?! „Teama mea cea mai mare este că va părăsi această lume!”

Medana a așternut la acel moment gândurile sale într-un text, în care-și exprima îngrijorarea că marele artist urmează să plece cât de curând dintre noi. 

„Începem viața aparent întâmplător, deși știm foarte bine că nimic nu e la voia întâmplării. Trăim momente frumoase și mai puțin frumoase, trecem prin fel și fel de provocări pe care le depășim orice ar fi, pentru că așa e construită VIAȚA. 

Ducem totuși atâtea lupte interioare. Și, oricât succes am avea și oricât de sus am fi poziționați, credeți-mă că nu scapă nimeni care să ajungă la apusul vieții și să nu aibă regrete pe care să le ducă cu el în Viața de Apoi. 

Întâmplarea face să ajung să îl cunosc pe Nicu Covaci de la formația Phoenix. Un om cu adevărat special și un bărbat care emană masculinitate prin toți porii, până și la vârsta aceasta. Dovada vie că vârsta nu are nimic a face cu personalitatea și cu spiritul tânăr al unui om și că un bărbat adevărat rămâne bărbat până închide ochii. 

Un artist desăvârșit care a făcut istorie în România și care m-a impresionat la modul sincer. Personalitatea lui unică și tăria de caracter ies la suprafață cu ușurință. Un om admirat, puternic și aparent dur, la care am simțit că duce lupte puternice și că are la rândul lui regrete. 

În ceea ce mă privește, am un mare sentiment și o dorință de protecție legată de el. Sper să depășească o cumpănă care simt că urmează în viața lui. Și teama mea cea mai mare este că va părăsi această lume și va cânta în cer cu îngerii. 

Doamne ajută să mă înșel! Scriu acest text în data de 13 august 2022, lăsându-mă purtată de intuiție și sentimente”, a fost textul așternut pe foaie de Medana, acum doi ani. 

Medana a rămas fără cuvinte când a aflat că, fix pe data de 2 august 2024, Nicu Covaci avea să părăsească această lume. 

„Acest text este scris de mine înainte ca el să fi știut că este bolnav și că avea astfel de probleme. Pe atunci, nici nu se știa despre așa ceva. Încă omul umbla peste tot!

Și eu de atunci am tot fost panicată că se întâmplă asta. Iar lui Alin de pe atunci i-am și trimis textul.

Și din Spania mă mai suna uneori Nicu. El a vrut să vină să ne vadă când am avut eveniment la Madrid.

Acum, când mă tot uit la filmulețe cu el, mă minunez de acuratețea cu care am simțit niște lucuri atât de clare despre el.

Când am fost la Timișoara, câteva zile ne-am văzut zilnic, pentru că a avut ultimul mare concert cu Alin. Și, când era ceva, și voia să îl invite pe Alin în concertele lui, el pe mine mă suna”, ne-a mai spus răvășită Medana. 

Nicu Covaci s-a stins la vârsta de 77 de ani

Nicu Covaci a fost operat pe creier în acest an, pe data de 22 martie, la Spitalul Județean Timișoara. La începutul lunii martie, fondatorul trupei Phoenix a început să se confrunte cu probleme de sănătate, iar o tumoră cerebrală a fost depistată de către medici, în urma unui RMN.

Solistul trupe Phoenix se afla în secția ATI a Spitalului din Timișoara, atunci când a încetat din viață. 

„De azi ne-așteaptă, Dincolo,

Cel Ce Ne-a Dat Nume.

Prin TOT ce ne-a lăsat Moștenire,

Nicu Covaci este, de azi,

Pururi, NEMURITOR!”, au scris colegii de trupă pe pagina de Facebook, anunțând cu durere moartea lui. 

Fondator al trupei Phoenix, Nicu Covaci a avut o carieră legendară în lumea muzicii, fiind compozitor, cântăreț, chitarist, iar mai mult decât atât, el a fost și pictor și grafician. Nicu Covaci s-a născut la data de 19 aprilie 1947, în Timișoara, iar întreaga țară a rămas șocată de vestea decesului lui. 

Medana, premiată pentru primul ei volum de poezie 

Medana și-a lansat volumul de poezii la nunta cu Alin Oprea Foto: Facebook
Medana și-a lansat volumul de poezii la nunta cu Alin Oprea Foto: Facebook

Medana Oprea a avut parte de un moment impresionat, weekendul trecut, atunci când a fost premiată pentru debutul în poezie. Medana a lansat primul ei volum de poezii, toamna trecută, chiar în ziua nunții cu Alin Oprea. 

„Weekend-ul trecut am avut bucuria și marea surpriză să fiu premiată pentru cel mai bun debut în poezie, al volumului meu, <<Povestea Eternei Iubiri>>, la Gala Elite Hub Awards, organizată de Cătălina Maria Gheorghe.

Alături de mine au fost prezente fiica mea minunată, Daria, și prietenele mele de suflet, artista Cristina Văidean, Sonia Trifan, care a fost la rândul ei premiată pentru cel mai bun designer român al anului 2024, Monik Styles, premiată pentru cel mai bun hair stylist al anului 2024, Jasmin, premiată pentru cea mai bună dansatoare de show oriental.

Iar soțul meu, Alin Oprea, a fost premiat pentru întreaga sa carieră artistică, dar, din păcate, el nu a putut fi prezent la acest eveniment, având un concert exact în aceeași zi în care a avut loc premierea”, ne-a spus Medana, după gală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
fratele Principele Radu, medicul Dan Gabriel Duda, la inmormantarea mamei   Casa Majestatii sale (10) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
vladuta 1 jpg
berecleanu jpg
Banner Alessia
Tudor Chirilă jpg
banner bianca dragusanu png
codin maticiuc fiu jpg
alina sorescu alexandru ciucu1 png
rachel zegler profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net