Medana, soția lui Alin Oprea, model pe podium la Bucharest Fashion Week! A îmbrăcat o creație Sonia Trifan! Ce gest a făcut solistul de la Talisman pentru ea? „Păpușa mea..”

#Exclusiv Click!

Medana, frumoasa soție a lui Alin Oprea, a  strălucit, joi seară, pe podium la Bucharest Fashion Week. Medana a fost mireasa noii colecții semnate Sonia Trifan, aceeași creatoare de modă care i-a realizat și rochia de mireasă la nunta ei cu Alin Oprea. 

Medana: „Eu în tinerețe am fost model”

Medana Oprea a mai cochetat și în tinerețe cu meseria de model așa că nu i-a fost foarte greu să urce pe podium. 

„Eu în tinerețe am fost model. Aseară, am participat la Bukarest Fashion Week și am simțit o mare bucurie să mă aflu printre modele tinere și atât de frumoase. Chiar dacă am ales zona de business, modelingul a rămas o mare pasiune a mea. 

Cât despre Sonia Trifan, totul la superlativ. Pentru mine și mulți alții, ea este zeița modei din România. Când au apărut pe scenă creațiile ei, tot evenimetul a prins culoare și publicul s-a manifestat cu entuziasm. 

A știut să ne pună pe fiecare în valoare, începând de la ținută, la accesorii, machiaj și coafuri. Dar, cu un hair stilist ca Monik și toată echipa de profesioniști pe care a avut-o în spate pe partea de beauty, nu putea să iasă decât totul perfect. 

Îi mulțumesc din suflet Soniei pentru invitația de a prezenta la cel mai cunoscut festival de modă din România. Fără să știe, mi-a împlinit un vis pe care l-am avut în tinerețe. 

Eu am încheiat festivalul de modă cu ținuta mea și am fost onorată și încântată de tot ceea ce am văzut și am trăit la acest festival. 

Iar, soțului meu Alin îi mulțumesc din suflet pentru toată susținerea. A avut emoții mai mari decât mine. Am fost foarte bucuroasă să o am alături și pe nașa mea Mirela Năsturică, pe sora ei Cornelia, pe prietena mea Cristina Vaidean cu soțul Cornel. O experință unică pe care îmi doresc să o repet”, a declarat Medana Oprea, pentru Click!

Sonia Trifan: „Medana a stat pentru pregătiri în backstage aproximativ 10 ore”

Creatoarea de modă Sonia Trifan a decis să o aleagă pe Medana pentru a încheia defilarea, cele două fiind prietene foarte bune. Sonia i-a realizat Medanei și rochia de mireasă spectaculoasă de la nuntă.

„Medana a fost extraordinară și a răspuns pozitiv invitației mele de a fi invitata mea specială la cel mai mare Festival de Modă din România, unde am avut aseară un super show. 

A stat pentru pregătiri în backstage aproximativ 10 ore. Echipa mea de beauty i-a schimbat look-ul total și a transformat-o într-o zeiță flamenco.

Sunt cea mai fericită că a fost alături de mine pentru că Medana îmi este ca o soră și o iubesc extraordinar de mult. Avem o prietenie superbă și vibrăm amândouă la fel.

Alin a fost în public și ne-a susținut foarte mult și a așteptat-o pe Medana cu un buchet de flori enorm, după prezentare. Alin și Medana formează cuplul perfect, pentru armonia și iubirea lor extraordinară”, a declarat Sonia Trifan, pentru Click!

Alin Oprea i-a dat Medanei flori la sfârșitul prezentării 

De departe cel mai emoționat a fost Alin Oprea când și-a văzut soția defilând pe podium ca un manechin profesionist. Alin i-a oferit Medanei la finalul prezentării un imens buchet de flori. 

„Mândru de ea! Aseară a strălucit la Bukarest Fashion Week și este cea care a încheiat festivalul. 

Sonia Trifan a pus-o în valoare într-un mod absolut spectaculos. Am trăit cu sufletul la gură fiecare moment. Onorat și bucuros că ești soția mea. Păpușa mea…”a spus Alin Oprea, după ce și-a văzut soția defilând pe podium. 

Jasmine a dansat pentru prima dată flamenco 

Dansatoarea Jasmine a îmbrăcat și ea una dintre noile creații semnate Sonia Trifan și a dansat pentru prima oară flamenco. 

„Colecția s-a numit Flamenco vibes și, la fel și pentru mine, a fost pentru prima dată  când am creat o colecție care m-a scos din zona mea de confort, cu care am fost obișnuită.  

Adică în loc de rochii sexy, am creat o colecție vibrantă de culoare, senzualitate și frumusețe, inspirată din Spania.

Jasmine a dansat doar oriental în toată cariera ei și, la invitația mea, a învățat și a dansat pentru prima dată pe flamenco”, a mai spus Sonia Trifan, pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 creier shutterstock 65181187 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
andreea marin facebook jpg
cub gabi badalau claudia patrascanu png
banner mihai traistariu radu leca png
alin ionescu cristina spatar jpg
kesha benzinarie profimedia jpg
banner Velniciuc, Fuego, Marciuca png
veins of a broken heart jofng5tb4f8vzm4x logo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net