Medana, soția lui Alin Oprea, în doliu! Ce ființă dragă a pierdut? E de neconsolat! „A plecat în Rai”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Medana și Alin Oprea trec printr-o mare suferință după ce au pierdut una dintre cele mai dragi ființe. Este vorba despre Angy, cățelușa lor dragă, pe care soția lui Alin Oprea a salvat-o de pe stradă.

Medana, soția lui Alin Oprea, nu-și poate reveni după ce a pierdut-o pe cățelușa ei, Angy. Patrupedul a fost cules de Medana de pe stradă, după ce fusese abandonat.

Medana, soția lui Alin Oprea a luat cățelușa cu ea acasă, a îngrijit-o, a spălat-o, a dus-o la medic și a răsfățat-o. Angy a devenit un membru al familiei, și chiar a luat parte la nunta stăpânei sale cu solistul de la Talisman.

Medana Oprea: „Cățelușa noastră Angy a plecat în raiul cățeilor”

Timp de trei ani de zile, cățelușa maidaneză a trăit ca în puf alături de stăpânii ei, care au iubit-o enorm. Zilele trecute, însă, cățelușa a plecat în Raiul animăluțelor, lăsând o durere de nedescris în sufletul Medanei, care este de neconsolat. 

„Cățelușa noastră Angy a plecat în raiul cățeilor. A lăsat o durere imensă care poate fi înțeleasă doar de iubitorii de necuvântătoare. Cățelușa salvată de pe stradă, lovită de o mașină, era cu ambele membre din față rupte când am văzut-o prima oară și care cu siguranță în câteva ore ar fi decedat. 

Am crezut că este moartă, dar când Hugo, primul cățel al familiei s-a apropiat de ea, a început să latre. Am reușit să o salvez atunci și de alte câteva ori însă de data aceasta nu am mai putut face nimic. A avut o viață foarte dură pe străzi. 

Bucuria mea cea mai mare este faptul că am reușit să îi ofer iubire, să știe și ea ce înseamnă o casă, căldură și un pat al ei. În ziua când a decedat am avut două emisiuni la București, iar a doua zi urma să plecăm la Constanța pentru câteva zile”, ne-a povestit Medana, cu ochii în lacrimi.

„Am dus-o la incinerat la Arad a doua zi”

„Nu am mai avut stare să rămân pentru că am simțit că Angy a mea va părăsi această lume. Alin mi-a cumpărat bilet de avion știind cât de mult înseamnă cățelușa aceasta pentru mine. Seara m-am întors înapoi la Cluj, dar din păcate lipsa de profesionalism a companiei aeriane cu care am călătorit i-a facut să aibă o întârziere de o oră. Exact în acea oră cățelușa mea s-a stins din viață. 

Am dus-o la incinerat la Arad a doua zi, unde am avut un moment extrem de dureros când mi-am luat defintiv rămas bun de la ea. Cățelușa aceasta m-a învățat lecții extrem de valoroase pe care nu aș fi reușit să le învăț de la nici un om. Puterea de dăruire și de sacrificiu le-am învățat datorită ei”, ne-a mai spus Medana. 

„Alin mi-a trimis un mesaj atât de emoționant”

„Alin a fost alături de mine și a venit acasă într-un suflet, știind cât de afectată sunt. Mi-a trimis un mesaj atât de emoționat care m-a făcut să plâng. Am primit atât de multe mesaje frumoase din partea nașilor și din partea oamenilor care au trecut rândul lor prin așa ceva și țin să le mulțumesc pe această cale. 

Trecerea în neființă a acestei cățelușe m-a făcut să înțeleg cât de important este să prețuiești fiecare clipă cu sufletele dragi pentru că azi este o certitudine dar mâine nu știm ce va fi. Am înțeles cât de importantă este răbdarea, loialitatea, compasiunea și dăruirea pentru oamenii pe care îi iubești. Iubirea și tandrețea schimbă vieți, formează caractere și vindecă sufletele rănite”, a adăugat soția lui Alin Oprea. 

Alin Oprea: „Îmi amintesc ziua în care ai adus acasă cele două cățelușe maidaneze”

Îndurerat și el la auzul veștii cumplite că Angy nu mai e în viață, Alin Oprea i-a transmis soției sale un mesaj de susținere, pe rețelele de socializare.

„Cuvintele sunt atât de sărace în fața profunzimii iubirii și compasiunii tale. De când te cunosc, am văzut cum inima ta caldă și plină de grijă s-a deschis să cuprindă nu doar oamenii, ci și sufletele neajutorate de pe străzi. Îmi amintesc ziua în care ai adus acasă cele două cățelușe maidaneze, înfrigurate și înfometate, privindu-le cu ochii plini de lacrimi și promițându-le că vor cunoaște dragostea și siguranța.

Ai fost ca o mamă pentru ele, oferindu-le nu doar un acoperiș deasupra capului, ci și o inimă plină de iubire necondiționată. Le-ai îngrijit cu aceeași dedicație și răbdare ca și cum ar fi fost propriii noștri copii. M-ai impresionat zi și noapte cu sacrificiile și dăruirea ta, fără să ceri nimic în schimb.

Ieri, am pierdut-o pe Angy, micuța noastră luptătoare care a supraviețuit unei tragedii, doar datorită grijii tale neobosite. Ai vegheat asupra ei cu o atenție și o tandrețe pe care rar le-am văzut, oferindu-i trei ani de viață în care a cunoscut adevărata fericire și dragoste.

Angi a devenit pentru noi toți un simbol al speranței și al puterii vindecătoare a iubirii. Numele ei nu a fost ales întâmplător; acum îmi dau seama că ea a fost întotdeauna un mic înger printre noi. Și, deși ne-a părăsit, simt că a devenit cu adevărat un înger, care veghează de undeva de sus asupra noastră. A devenit Angel, strălucind în ceruri și amintindu-ne mereu de bunătatea și sacrificiul tău”. 

„Durerea pierderii ei este mare”

„Medana, tu ești dovada vie că iubirea poate transforma vieți. Angy a fost salvată nu doar de pe străzi, ci și de la uitare și singurătate, datorită ție. Acum, când mă gândesc la ea, nu pot decât să fiu recunoscător pentru fiecare clipă pe care a trăit-o alături de noi, și mai ales pentru faptul că a avut șansa de a fi iubită de cineva atât de minunat ca tine.

Știu că durerea pierderii ei este mare, dar vreau să știi că ai făcut tot ce era posibil și mai mult pentru ea. Îngrijirea și dragostea ta au transformat-o pe Angy într-un înger adevărat, iar acum, ea va veghea asupra noastră, aducându-ne alinare și speranță.

Și, la fel cum ai făcut pentru Angy, ai făcut și pentru mine. M-ai luat de soț când pierdusem tot, oferindu-mi iubirea și sprijinul tău necondiționat. Ai adus lumină în viața mea și ai arătat că, indiferent de circumstanțe, dragostea poate reînvia sufletele pierdute. Te iubesc și sunt recunoscător că Dumnezeu te-a adus viața mea”, a fost mesajul lui Alin Oprea.

Medana și Alin Oprea și-au transformat casa în menajerie! „Mai avem doi câini și două broscuțe"

Medana și Alin Oprea și-au transformat casa într-o adevărată menajerie și sunt foarte atașați de animăluțele lor dragi. După moartea lui Angy, au mai rămas cu doi câini, Hugo și Drăgăluce. 

„Hugo este răsfățatul familiei, un german spitz. Pe cele două cățelușe maidaneze le-am salvat de la moarte.

La doar 2 luni, după ce am salvat-o pe Angy, chiar de sfântul Ion am găsit o altă cățelușă abandonată. Era atât de frumoasă și de drăgălașă, încât i-am pus numele Drăgăluce. Tristețea din privirea ei m-a impresionat atât de tare încât nu m-a lăsat sufletul să nu o iau acasă. Ea este favorita lui Alin.

Avem și două țestoase, așa că familia este cât se poate de numeroasă”, a mai povestit Medana, pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
andre agassi   steffi graf (1) jpg
image
image
image
image
image
image
speak instagram jpg
camera televiziune jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
florin piersic jpg
ana barnoschi colaj instagram jpg
curcan istock jpg
4 grace kelly profimedia 0173054540 jpg jpeg
tora vasilescu captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net