Medana și Alin Oprea sărbătoresc cinci ani de iubire! Și-au transformat casa în menajerie! „Avem trei câini și două broscuțe"

#Exclusiv Click!

Medana și Alin Oprea se pregătesc să sărbătorească luna aceasta 5 ani de relație. Cei doi îndrăgostiți și-au transformat casa într-o adevărată menajerie: au în grijă trei căței și două broscuțe țestoase. 

La Medana și Alin Oprea în casă domnește armonia și buna înțelegere. Cei doi s-au căsătorit toamna trecută, când au făcut o nuntă fastuoasă, iar luna aceasta se pregătesc să sărbătorească cinci ani de iubire. 

Medana și Alin Oprea au menajerie la ei acasă!  „Hugo e răsfățatul familiei”

Medana Oprea a fost femeia care l-a salvat pe Alin după divorțul cu scandal cu fosta soție. Mare iubitoare de animale, Medana a salvat de pe străzi și doi dintre câinii pe care îndrăgostiții îi au acasă. 

Cei doi și-ai transformat casa într-o adevărată menajerie și sunt foarte atașați de animăluțele lor dragi. 

 „Avem 3 câini, Hugo, răsfățatul familiei, un german spitz. Avem și două cățelușe maidaneze, pe care le-am salvat de la moarte. Angy era lovită de o mașină, cu ambele membre rupte, nu putea să miște și era subnutrită. Am găsit-o la doar o zi după ce l-am îngropat pe bunicul meu. 

Mi-aș fi dorit atât de mult să îl pot salva și nu am reușit, așa că am făcut tot ce mi-a stat în putință să salvez măcar acestă cățelușă. A fost mereu bătută, alungată și nu a avut un cămin, mâncare dar mai ales o familie iubitoare

Cea mai mare bucurie este fapul că am reușit să îi prelungesc viața și că a reușit să aibă și ea parte de iubire, acum la finalul vieții ei. La doar 2 luni, după ce am salvat-o pe Angy, chiar de sfântul Ion am găsit o altă cățelușă abandonată. Era atât de frumoasă și de drăgălașă, încât i-am pus numele Drăgăluce. 

Tristețea din privirea ei m-a impresionat atât de tare încât nu m-a lăsat sufletul să nu o iau acasă. Ea este favorita lui Alin. Toți trei sunt foarte cuminți și liniștiți. Nimeni nu își poate imagina că avem trei căței pentru că în casa noastră niciodată nu se aude lătrat de câini. Avem și două țestoase, așa că familia este cât se poate de numeroasă”, a povestit Medana, pentru Click!

Cum a ajuns Medana vedetă în presa din Madrid?

image

Medana Oprea, soția lui Alin Oprea, este o scriitoare talentată și apreciată. La nunta lor fastuoasă din toamna anului trecut , Medana a lansat primul ei volum de poezii, dedicat dragostei lor. 

Zilele acestea, Medana a apărut, pentru a doua oară, în paginile unui ziar renumit din Spania, alături de mai mulți oameni de cultură. 

 „Legat de ziarul din Madrid, apar acum pentru a doua lună consecutiv, iar în următoarele zile volumul meu de poezii va fi prezent la un stand de carte, unde sunt și eu invitată.

În urma publicării primului volum de poezii, am avut lansarea la Madrid, unde a fost apreciat de către oameni de cultură consacrați, atât români cât și spanioli.

Din acel moment, am fost solicitată să scriu pentru ediția lor culturală, alături de mari profesioniști cu publicații de mare anvergură, printre care decani de facultăți, profesori doctori în literatură, istorici și scriitori foarte valoroși și apreciați.

Toți m-au primit cu brațele deshise și am o colaborare frumoasă cu fiecare dintre ei. Este un concept numit CULTURO. Ziarul se numește <<Frați de trai, frați de grai>>, în care apar atât romanii foarte cunoscuți în domeniu, cât și scriitori internaționali(care nu sunt români, spanioli majoritatea, dar și din alte țări”, a mai declarat Medana Oprea, pentru Click!

Medana și Alin Oprea au făcut o nuntă ca-n povești, în toamna anului trecut. Solistul trupei Talisman este foarte apropiat de copiii soției sale, Daria și Darius, pe care-i consideră ca fiind ai lui. 

 „Relația lui Alin cu copiii mei este una de prietenie și respect reciproc. Ei au norocul de un tată biologic excepțional care trăiește pentru ei și prin ei. Alin este cu siguranță al treilea copil din casă. 

Se maturizează și bărbații, dar mai lent. De abia de la 50 de ani încolo. Al meu cred că se va maturiza pe la vreo 60. Dar recunosc că eu îl alint și îl cocoloșesc la fel ca pe un copil”, ne-a mai spus Medana. 

Alin Oprea a divorțat în anul 2021 de fosta soție, Larisa. La partaj, fostul solist al trupei Talisman a pierdut o avere pe care a estimat-o la un milion de euro și a ajuns pe străzi. Solistul de la Talisman a fost salvat atunci de actuala soție, Medana, pe care o numește „îngerul lui”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net